Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

GRAPHILLA излиза „на светло” в Бургас



Ключови думи:
21 Април 2009, Вторник





GRAPHILLA e един от онези интернет форуми, в които не можеш да продадеш някоя таратайка, но можеш да срещнеш професионалисти от сферите на илюстрация, уеб, печатен дизайн, лого, фотография, 3Д графика... Всъщност, след като изброиш всички тези неща, и веднагически "онези форуми" у нас се свеждат до един - GRAPHILLA.

Преди 8 години група млади художници и дизайнери започват да разговарят чрез този сайт на различни теми. Те не искат нито масовката на общите форуми, нито техните работи да прашасват в някоя тъмна галерия без посетители.
Постепенно темите се увеличават, разделят по специализирани секции и достъпът на нови автори е ограничен чрез задължително представяне на портфолио - с една единствена цел, нивото да се държи високо.
Днес форумът е среда за запознанства на хората от бранша на визуалните изкуства и реклама, с близо посещаемост 8000 регистрирани потребители.

След безброй показани през годините проекти в интернет - GRAPHILLA излиза „на светло” и в Бургас на 24-ти април от 19.00 ч. в галерията на Дружеството на Бургаските Художници на ул. Александровска, с печатна изложба от 130 работи на своите най-изявени автори и ще остане там до 3-ти май, след което ще отпътува за град Добрич.
Макар и внушителна на пръв поглед цифра, 130 принта се оказаха недостатъчни за да съберат стойностните проекти, показани във форума.

Изложбата на GRAPHILLA е отворена за всеки,  който поне веднъж е издавал онези странни звуци (дори „тц-тц-тцц” ), разглеждайки сайта на фотограф, художник или дизайнер.

 








Прочетено: 3400 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини всичко за отопланието Флора Бургас 2009 витраж4 Бургаският кей жълто и сиво ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA Конкурс прическа Бургас 2009 Черноморец Бургас Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Кавказка иглика
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development