Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Маруся Любчева се включи в екипа на щанда, представящ България в Европейския парламент в Страсбург



04 Май 2009, Понеделник



Маруся Любчева се включи също в екипа, работещ на щанда. Тя организира и дискусия в една от залите на ЕП за дейността на групата на българските социалисти и ролята на междуинституционалните взаимодействия в процеса на вземане на решения.

При огромен интерес преминава представянето на Феномена "Белоградчишки скали" в Европейския парламент, организирано от евродепутата от ПЕС Маруся Любчева.
Подредената фотоизложба на "българското чудо" включва фотоси на Белоградчишките скали, рисунки на ученици, участвали в пленера по повод инициативата за включване на природния феномен в номинациите за едно от седемте чудеса на света и няколко филма. Със съдействието на представители на Българската мисия в Страсбург, българският щанд беше изпълнен освен с материали за Белоградчик и с много други рекламни материали за България. Бяха презентирани няколко филма за Белоградчишките скали. С дегустация на български вина от района Любимец, усещането за българско присъствие беше по-пълно. Към екипа от Белоградчик и Видин успешно се включиха български студенти, които също се представиха като добри екскурзоводи за любопитните посетители.
На щанда беше организирано и импровизирано гласуване в подкрепа на номинацията на Белоградчишките скали. Със сигурност това е едно от най-успешните български представяния в Европейския парламент. Не съвсем пълна информация показва, че през Европейския парламент до около 14 ч са преминали около 25 000 души.
Маруся Любчева се включи също в екипа, работещ на щанда. Тя организира и дискусия в една от залите на ЕП за дейността на групата на българските социалисти и ролята на междуинституционалните взаимодействия в процеса на вземане на решения. В дебата се включиха гости на Деня на отворените врати, сред които имаше много млади хора.
Маруся Любчева участва и в общата дискусия, организирана от групата на ПЕС за политиката на социалистите и социалдемократите и за участието в европейските избори. Заедно със своята колежка от Германия Евелине Гебхарт, те отговаряха на въпросите на европейски граждани в специално организирания от социалистите панел.

http://focus-news.net/?id=n1176942


Прочетено: 2615 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лалета от Бутик Странджанска гора Международен Семинар на фризьорите София над Ахелой xx витраж2 НЕБЕСЕН ПОГЛЕД Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol моите цветя Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development