Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

На Гергьовден в Несебър отварят детска градина с плувен басейн



06 Май 2009, Сряда



През почивните дни община Несебър съобщи още, че организира парти за всички бъдещи и настоящи майки и техните деца на 7 май от 16.00ч. в Южния парк на град Несебър със забавления и изненади. Специални гости на събитието са представители на списание „9 месеца”.

Обновената детска градина „Яна Лъскова” в Несебър ще отвори врати на 6 май от 11 часа, съобщиха от пресцентъра на общината. Освен с всички екстри, детското заведение разполага и с плувен басейн в двора си. За децата е създаден атракционен кът, в близост до открития басейн. Родителите им ще бъдат зарадвани с широк и удобен паркинг към сградата, на който ще могат спокойно да оставят колите си, когато водят, или взимат малчуганите. „Община Несебър осъществи успешно този смел проект, който ще се превърне в пример за модернизирането на детските градини в страната, за да растат малките в най-добрите условия, които заслужават!”, коментира кметът Николай Димитров. Новата детска градина ще може да поеме над 250 деца в единадесет групи. Цялата застроена площ на заведението е 3200 кв.м. Общо четири детски градини предстои да бъдат открити в Община Несебър – в Стария град, в Равда и Свети Влас.  Общината осигурява и по 2000 лв. безвъзмездно за всяко новородено дете.

През почивните дниобщина Несебър съобщи още, че организира парти за всички бъдещи и настоящи майки и техните деца на 7 май от 16.00ч. в Южния парк на град Несебър със забавления и изненади. Специални гости на събитието са представители на  списание „9 месеца”.

/Медия Инфо, 5 май 2009 г./

http://www.nessebarmedia.com


Прочетено: 4349 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
успях! паметникът на Руската армия Pepi Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Бургас Тройно дестилирана украинска водка Момчета най-приятното място за релакс попътна Дантела social distance Кедрите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development