Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Информационен бюлетин na МВР



08 Май 2009, Петък



Служители на областната дирекция работят по изясняване на обстоятелствата и установяване на извършителите на грабеж от бензиностанция. По думите на касиерката и единия от служителите на бензиностанцията, на 6 май около 04.00 ч. сутринта в помещението нахлули трима маскирани, двама от които - въоръжени с пистолети. Нападателите ги заставили да легнат на земята, грабнали оборота от около 670 лева, съхранявани в картонена кутия и изчезнали.

В.Търново.  49-годишен мъж е починал на място, други четирима жители на Павликени, всичките с криминални регистрации в полицията, са откарани в болница във Велико Търново, състоянието им е тежко. Това е равносметката от пореден скандал между два ромски рода в Павликени. По първоначални данни вчера криминално проявеният Д.С. /36 г./ бил събрал свои близки и роднини да празнуват. Те били нападнати с камъни, брадви и вили от група от друг ромски род, с които имали стара вражда. Д.С. “отговорил” на нападението с безразборна стрелба с ловна пушка. Продължава работата на криминалистите по изясняване на случая. При извършената по-късно проверка станало ясно, че пушката е незаконно притежавана от Д.С. Засилено е полицейското присъствие в района.
Видин. Битов скандал завърши със смъртта на 40-годишен мъж. Разпрата се разразила на 5 май около 22.15 часа в къщата на 75-годишния Л.К. на видинската улица ”Детелина”. Граждани сигнализирали за инцидента, те обяснили, че конфликтите между двамата мъже били постоянни. Пристигналият на място полицейски екип заварил по-младия мъж в безпомощно състояние, той бил ранен с нож в областта на стомаха. Пострадалият бил откаран в болница, където снощи починал. По случая е образувано досъдебно производство по чл.129 от НК.
Пловдив. 61-годишен мъж заплашил с брадва полицаи от Първо РУ на МВР. Вчера в 14.50 часа в полицията бил получен сигнал за семеен скандал в кв. “Остромила” в Пловдив. Пристигналите на място служители на реда били “посрещнати” от И.Й. с брадва в ръце. Той е задържан в ареста на районно управление за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
София. Криминалисти от Седмо РУМВР са разкрили 20-годишен извършител на грабеж. Известният на органите на реда П.Г. с прякор “Компаса” нападнал 19-годишен младеж на автобусна спирка в жк.”Младост”, нанесъл му побой и му отнел мобилния телефон. В резултат на оперативно издирвателни действия е задържан за 24 часа. Телефонът е намерен и иззет.
По обвинение в кражба в Пето РУМВР е образувано дознание срещу 35-годишния Н.Н. Криминалистите установили, че на 25 април той отнел от склад на фирма в жк.”Сухата река” лазерен принтер, компютърна конфигурация, фотографско оборудване и други стоки и материали на обща стойност около 10 500 лева. Задигнатите вещи са намерени и иззети, след което върнати на собственика.

Бургас. Служители на областната дирекция работят по изясняване на обстоятелствата и установяване на извършителите на грабеж от бензиностанция. По думите на касиерката и единия от служителите на бензиностанцията, на 6 май около 04.00 ч. сутринта в помещението нахлули трима маскирани, двама от които - въоръжени с пистолети. Нападателите ги заставили да легнат на земята, грабнали оборота от около 670 лева, съхранявани в картонена кутия и изчезнали.


Прочетено: 6243 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Професиоанални Американски Кокили за Строители Списание Влъхвите Пази се На лодката Spirit of Burgas Пролет преди листата димитров ден пепи Черноморец-Поморие Флора Бургас 2009 ремонт носачи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development