Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът на София Бойко Борисов изрази възмущение от решението на ЦИК за мандатите



09 Май 2009, Събота



Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ изрази възмущение от неадекватното решение на ЦИК, за отнемане на мандати от големите градове и прехврълянето им в малки населени места, Той нарече решението на ЦИК за преразпределение на мандатите при изборите за парламент "безобразно" и "безскрупулно", което е съвсем близо до истината.

Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ  изрази възмущение от неадекватното решение на ЦИК, за отнемане на мандати от големите градове и прехврълянето им в малки населени места, Той нарече решението на ЦИК за преразпределение на мандатите при изборите за парламент "безобразно" и "безскрупулно", което е съвсем близо до истината. Централната избирателна комисия взе решение мандатите за парламента да се определят според преброяване на населението от 2001 година. Така големите градове ще изпратят по-малко депутати, а по-малките населени места - повече.

"Доган и Станишев са толкова цинични, толкова вече са безскрупулни в желанието си да запазят властта, че не мога да намеря думи за квалификация. Прехвърлят мандатите от големите градове в тези смесени райони, където селата са на ДПС. Ще видите, че депутатите, които няма да влязат от София, от Варна, от Бургас, ще отидат точно в ДПС."
каза Борисов


Прочетено: 2692 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Елена Театър за драма. опера и балет, Бургас Конкур глазами зрителя къща над р-нт Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Римокатолическата черква wood pepi на границата с брега европейка Фонтанът на площад Летен театър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development