Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Гледай Формула 1 на живо в Истанбул22 Май 2009, ПетъкPON е модерна технология за пренос на данни, която осигурява надеждна, високоскоростна и непрекъсваща връзка за домашни потребители, през оптичен кабел до дома. Услугата се предлага за първи път в България от Spectrum Net , водеща телекомуникаионна компания, извоювала репутацията си на иноватор в предлагането на услуги от ново поколение за родните уеб потребители.

Остават само няколко дни, в които имате шанса да спечелите незабравимо пътуване за двама в космополитния  Истанбул и да изкарате три дни на високоскоростни емоции с уменията на най-добрите пилоти  на ФОРМУЛА 1 в света.

Станете абонат на най-новата интернет услуга PON  на Spectrum Net и гледайте поредния етап на  ФОРМУЛА 1 на живо в Истанбул.

PON   е модерна технология за пренос на данни, която осигурява надеждна, високоскоростна и непрекъсваща връзка за домашни потребители, през оптичен кабел до дома.

Услугата се предлага за първи път в България от Spectrum Net , водеща телекомуникаионна компания, извоювала репутацията си на иноватор в предлагането на услуги от ново поколение за родните уеб потребители.

Вземете най-бързия интернет и гледайте най-бързите в света!

Гледай Формула 1 на живо в Истанбул
Прочетено: 3798 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Tiffi Shop Паметник на незнайния войн Флора Бургас 2009 Един рицар в Париж от Бутик созопол Старото пристанище Кой си изгуби мидите? Флора -Бургас-2009.JPG орел Цъфнали череши
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development