Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Яхтата на Бонд акостира във Варна



Ключови думи:
19 Май 2009, Вторник



Лукс, стил и романтика с морски дъх ще са акцентите на третото Бонд Лейбъл парти, което ще се проведе на 22 май във Варна. Вечерта е организирана от агенцията за пълно рекламно обслужване A Team и ще е топ събитиете в рамките на яхтеното изложение HYPO Bulgaria Boat Show.

Лукс, стил и романтика с морски дъх ще са акцентите на третото Бонд Лейбъл парти, което ще се проведе на 22 май във Варна. Вечерта е организирана от агенцията за пълно рекламно обслужване A Team и ще е топ събитиете в рамките на яхтеното изложение HYPO Bulgaria Boat Show. На кея на Морска гара ще акостира яхтата на Джеймс Бонд от последния му филм - Sunseeker Superhawk 43 Quantum of Solace от лимитирана серия, специално създадени за продукцията. Супер модерната мъжка играчка се внася в България от LZ Yachting. По традиция на Бонд партита се събира бизнес елита на България, който ще се глези вечерта с новото ирландско уиски Clontarf и пурите Macanudo, а дамите ще опитат от изкушаващия ликьор Гленфидих. Истинско кулинарно пиршество от морските деликатеси на Капитан Кук очаква преуспелите предприемачи. Те ще могат да разгледат и последния спортен модел на Lexus – Lexus IS F. Водеща на събитието ще е Ива Екимова, която е лицето на събитията от лейбъла.


Прочетено: 4213 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
от прозореца бургаска среща КАМЕРА ahtopol Художник pepi коте след кафето АЗ ФАРА НА АХЕЛОЙ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development