Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мисис глоуб Mариана Маринова с Ревю „Азбука на цветовете” в навечерието на деня на писменосттаКлючови думи: ревю, дизайнер, модел
21 Май 2009, ЧетвъртъкИзявената дизайнерка Нина Герганова, която е създателка на първото частно училище в България и 9 години бе директор на френската частна гимназия „А. Дюма” в навечерието на 24 май показа колекцията си „Азбука на цветовете”.

Изявената дизайнерка Нина Герганова, която е създателка на първото частно училище в България и 9 години бе директор на френската частна гимназия „А. Дюма” в навечерието на 24 май показа колекцията си  „Азбука на цветовете”.

     Майсторката на рисуваната коприна отново демонстрира аксесоари – чанти, вратовръзки, шалове и фишута в Музея „Земята и хората”, преди да отлети за дефиле на 27 май в Чикаго. Шаловете бяха представени с тоалети на стилистката Венета Атанасова, която също направи предпразнично ревю.

      Известната в творческите и образователните среди дама за пореден път представи своите бутикови модели от коприна, след което те отлитат за САЩ в края на този месец. „Artistaworld” отдавна е преоткрила шаловете на българката, които са сред най-търсените в американския сайт и он-лайн шоп “Dharma Trading Co.”

     На сцената излязоха не само утвърдени модели като Ана-Мария Чернева - лице на „Фашън” TV и Йорданка Гергинова - Мини Кралица на красотата. Своя професионален празник посрещнаха на модния подиум водещата от МСАТ Адриана Русинова, актрисата Виктория Милчева, репортерката от Канал 3 Наталия Русинова и барби принцесата от електрония ефир Боби Чолаковаот Биг Бг. Водеща на ревюто бе създателката на Българската камара  за  мода – журналистката Тони Титянова.  Лице на колекцията на Нина Гергенова бе най-вкусната телевизионерка –водещата от „Шоколад” Мариана Маринова. 

 Прочетено: 8618 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Изтравниче ухажване Странджа витраж2 джу зън-зън Индивид в Червено море Флора -Бургас-2009.JPG попътна Родното небе Йоан Костадинов ЛОНДОН
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development