Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пътно транспортни произшествия - хроника



25 Май 2009, Понеделник



Пътно транспортни произшествия - хроника ДИРЕКЦИЯ "ПРЕСЦЕНТЪР И ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА" ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН

 На 23.05.т.г. около 13.50 ч. на кръстовище в Обзор, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира мотоциклет «Априлия», с бургаска регистрация, управляван от 35 год. М.Н. от Бургас. От инцидента е пострадал водачът на мотоциклета, който с фрактура на лявата ключица и фрактури на две ребра, е настанен за лечение в МБАЛ Варна, без опасност за живота.

На 24.05.т.г. около 01.30 ч. на пътя с. Люляково - с. Череша, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки се в мантинелата и обръщайки се в канавката, л.а. «Опел Вектра», с бургаска регистрация, управляван от 40 год. М.Р. от с. Череша. От инцидента е пострадал водачът на автомобила, който с комоцио е настанен за наблюдение, без опасност за живота, в айтоската боница и неговия спътник - И.Х., 59 годишен от същото село, който е настанен в МБАЛ - Бургас, със счупен ляв крак над лезена.

На 23.05.т.г. около 22.40 ч. по пътя София - Бургас, на около 200 м. след ел. подстанция - кв. «Ветрен» в посока към Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Хюндай Лантра», с бургаска регистрация, собственост на 53 годишния С.Х. от Бургас, вероятно управляван от сина му - Д.Х., 26 годишен от Бургас. От ПТП в МБАЛ са закарани : Д.Х. / прегледан и обработен в Центъра за спешна медицинска помощ, самоволно напуснал лечебното заведение с контузна рана на лявата подбедрица, без опасност за живота/ и 20 годишната Й.Д. от Бургас, пътувала на предната дясна седалка / прегледана и освободена без назначено лечение/. При разговорът с контролните органи Д.Х. отрекъл да е управлявал «Хюндая», но при извършения огледа са установени данни за вероятно управление на автомобила от същия, поради което му е взета кръв за анализ.


Прочетено: 2812 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Best friends КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Машините на Леонардо Париж - моста на Александър 3-ти ФАРА НА АХЕЛОЙ Бургас-моста централна градска тоалетна Лампа най-приятното място за релакс аз Републиканска след ремонта Храбрая ворона
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development