Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Трагедия на Спасовден



28 Май 2009, Четвъртък



Автобус се е обърнал край връх Бакаджик, има много пострадали, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин, малко след 9.00 часа. Автобус, пътуващ от хижа Дружба на връх Бакаджик към Ямбол, се е ударил в дърво в ляво по посока на движението и се преобърнал. По първоначална информация има много пострадали и загинали, вероятно не само от автобуса, но и от хора в местността, присъствали там за предстоящ днес събор по повод Спасовден.

Автобус се е обърнал край връх Бакаджик, има много пострадали, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Тежък пътен инцидент е станал тази сутрин, малко след 9.00 часа. Автобус, пътуващ от хижа Дружба на връх Бакаджик към Ямбол, се е ударил в дърво в ляво по посока на движението и се преобърнал.
По първоначална информация има много пострадали и загинали, вероятно не само от автобуса, но и от хора в местността, присъствали там за предстоящ днес събор по повод Спасовден.

Екипи на Пътна полиция, полицаи от ОДМВР, пожарникари и Спешна помощ са на мястото на тежкото пътно-транспоНяма деца нито сред ранените, нито сред жертвите на катастрофата в Ямболско

13 преброени трупа има до момента. От тях двама са били пътници в автобуса, останалите са хора от събора, прегазени – това съобщи Диана Янкулова, директор на Дирекция пресцентър и връзки с обществеността на МВР.

По данни на полицаите - поне 12 са откарани с линейки, ранени в болницата в Ямбол.
Няма деца нито сред пострадалите, нито сред жертвите, засега.ртно произшествие.
60-годишен е водачът на автобуса, причинил тежкия инцидент край връх Бакъджик
60-годишен е водачът на автобуса, причинил тежкия инцидент край връх Бакъджик, съобщиха от пресцентъра на МВР. Всички загинали при тежкия инцидент край връх Бакъджик са пешеходци, отишли на събора за Спасовден. В автобуса “Сетра” са пътували 19 души от Дома за стари хора в Ямбол. Тежко пострадала от пътниците е 82-годишна жена, закарана в болница с опасност за живота.

Водачът е 60-годишен от Ямбол, взета му е кръвна проба за алкохол, резултатите от нея ще бъдат готови по-късно. Направената в КАТ проверка е установила, че автобусът е преминал технически преглед на 2 май тази година.

При спасителните работи е пострадал полицаят от РУМВР-Тунджа Митко Димитров, той също е откаран към болница за оказване на медицинска помощ.
На мястото на инцидента полицаи от ”Охранителна полиция”, пожарникари от областното звено, разследващи полицаи, директорът на ОДМВР комисар Стоян Драгнев, областният управител Николай Георгиев, кметове на общини от областта.



Прочетено: 2668 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Sunrise Йордановден 2011, Бургас - от Тина Мой хороший знакомый из Бургаса Близо до жп гарата Летен театър Хебел ремонтира,кормилна система Европейка pepi Китен нощувки и квартири на ниски цени ПЕПИ университет Конструкция
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development