Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пеещи кошчета за отпадъци завладяват ефира с хита One More Time!



Ключови думи:
29 Май 2009, Петък



Видеоклипът към българския летен хит на Dian Solo тръгва ексклузивно в ефира на Сити ТВ

Дебютният солов сингъл на Dian Solo (Дидо от Deep Zone) – One More Time вече има видеоклип, който можете да гледате от днес, ексклузивно в ефира на Сити ТВ! Каузата на песента е да запознае младото поколение с проблема глобално замърсяване, да накара всеки да се замисли, преди да изхвърли отпадъците си на улицата, защото бъдещето на Земята, е бъдещето на нашите деца! Самият слоган на парчето е “Каквото правим днес, се отразява на децата ни утре”.


Именно с тази идея е обвързан и видеоклипът към One More Time - главните герои в него са уникални, създадени специално за повода пеещи и танцуващи цветни кошчета за отпадъци. Това всъщност са реални кошове, които са превърнати в „кукли”, облечени в 4 различни стила – реге, хип-хоп, пънк и техно. Във видеото те са „раздвижени” от един от най-добрите кукловоди в България – Полина Христова. 





Прочетено: 2734 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
св. Николай Чудотворец Конкурс прическа Бургас 2009 Цъфнали череши КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас Графила 2009, Бургас Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Цвете Театър за драма. опера и балет, Бургас Парк в Бургас, Младежки дом Бургас, ФЛОРА 2009 Европейка коте
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development