Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Откраднато злато в Слънчев бряг



05 Юни 2009, Петък



На 04.06.т.г. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 63 годишен ирландски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че предния ден около 00.20 ч. на алеята пред хотел «Виктория Палас», е застигнат от непознат младеж, който му скъсал златния синджир от врата, но понеже не успял да го вземе, извадил пистолет, опряло го в корема му и на развален английски поискал парична сума.

На 04.06.т.г. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение от 63 годишен ирландски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че предния ден около 00.20 ч. на алеята пред хотел «Виктория Палас», е застигнат от непознат младеж, който му скъсал златния синджир от врата, но понеже не успял да го вземе, извадил пистолет,  опряло го в корема му и на развален английски поискал парична сума. Паралелно с това нападателя ударил ирландеца с юмрук в лицето, след което избягал в неизвестна посока. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Районно управление на МВР - Несебър, е задържан извършителят на престъплението - това е : 17 годишния Т.Н. от Айтос. По думите на Т.Н. пистолет, с който е извършен грабежа бил газов и след деянието е изхвърлен на пясъка до х-л «Жерави». При извършения оглед на посоченото място оръжието не е било открито. Припомняме, че в резултат на полицейските действия бе доказано, че Т.Н. е извършил и кражба на дамска чанта, съдържаща фотоапарат, слънчеви очила, 40 лв. и лични вещи, собственост на 19 годишна немска туристка / кражбата е осъществена на 03.06.т.г. около 01.00 ч. в дискотека «Лазур» в Слънчев бряг/. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицето продължава от служители на Районно управление на МВР - Несебър.


Прочетено: 2664 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Летния театър на Бургас Pepi Пролет, кокичета пазач културен център Конкур глазами зрителя Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Бургас, ФЛОРА 2008 Театър за драма. опера и балет, Бургас. pepi Богориди, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development