Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Нова спортна площадка ще радва бургаските деца



Ключови думи: деца, площадка, ЦДГ, градина
10 Юни 2009, Сряда



На тържеството по повод откриването на площадката присъстваха още директорът на ТД „Приморие” Стефан Дубаров, директорът на ОП „Спортни имоти, паркинги и гаражи” Живко Иванов, началникът на отдел „Спорт” Веселина Деведжиева, директорът на дирекция „Образование” Веселина Таралова, председателят на Общински съвет – Бургас Снежина Маджарова, много деца и родители. Децата от ЦДГ „Златното ключе” поздравиха с програма от песни и танци своите гости и благодариха със специално писмо на кмета Димитър Николов и общинската администрация. Спортната площадка е реконструирана изцяло със средства на Община Бургас и е на стойност 55 000 лв. На терена на площадката /2 150 кв. м./ са изградени три спортни игрища – за волейбол, футбол и баскетбол. Около тях са поставени нови пейки и кошчета, и е възстановена оградата на площадката. В края на спортната площадка е монтирана трибуна с капацитет от 30 седящи места.

От днес /10 юни/ бургаските деца ще могат да играят на изцяло обновената и реконструирана спортна площадка. Тя се намира на ул. „Дебелт”, до ЦДГ № 20 „Златното ключе”, поради което носи същото име.

Лентата при официалното откриване на площадката прерязаха заместник – кметът по здравеопазване и спорт на Община Бургас д-р Лорис Мануелян и директорката на детската градина Марияна Бойчева.

На тържеството по повод откриването на площадката присъстваха още директорът на ТД „Приморие” Стефан Дубаров, директорът на ОП „Спортни имоти, паркинги и гаражи” Живко Иванов, началникът на отдел „Спорт” Веселина Деведжиева, директорът на дирекция „Образование” Веселина Таралова, председателят на Общински съвет – Бургас Снежина Маджарова, много деца и родители.

Децата от ЦДГ „Златното ключе” поздравиха с програма от песни и танци своите гости и благодариха със специално писмо на кмета Димитър Николов и общинската администрация.

Спортната площадка е реконструирана изцяло със средства на Община Бургас и е на стойност 55 000 лв.

На терена на площадката /2 150 кв. м./ са изградени три спортни игрища – за волейбол, футбол и баскетбол. Около тях са поставени нови пейки и кошчета, и е възстановена оградата на площадката. В края на спортната площадка е монтирана трибуна с капацитет от 30 седящи места.

Обновяването на спортната площадка „Златното ключе” е част от цялостен проект на Община Бургас на стойност 100 000 лв., който включва реконструкция и обновяване на още 3 спортни площадки – площадката в ж.к. „Славейков” зад бл. № 1 /”Поморина”/, площадката на ул. „Гурко” /зад III поликлиника/ и площадката в кв. „Крайморие”. 





Прочетено: 3027 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
водопадите край с .Стоилово.JPG Забранено за нудисти хубава вечер Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Рибарското селище привечер Странджа през есента kupi dari pepi Флора Бургас 2009 Мебелна Фабрика ДИЕЗ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development