Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургас е аут от голямата игра в политиката.



Ключови думи: избори
12 Юни 2009, Петък



Както вече е известно - няма партия в България, която да е загубила изборите за Европарламент и затова всички партии ще бъдат изненадани от предварително договорените решения, които ще бъдат визуализирани в следващото Народно събрание. Поредица неудачи на десните сили, които са олевилели окончателно, направи Бургас град башка. Бойко Борисов взема от Сергей Станишев заем и залага на червено, като издига за мажоритарен кандидат многоуважавания Божидар Димитров. Професорът повече отива на г-н Борисов за компания в другарски разговор около барбекюто, отколкото като мажоритарен с претенции за десен кандидат. Но .. шом се харесват младите нека се вземат. Туршията беше наредена както следва:

Както вече е известно - няма партия в България, която да е загубила изборите за Европарламент и затова всички партии ще бъдат изненадани от предварително договорените решения, които ще бъдат визуализирани в следващото Народно събрание.

Поредица неудачи на десните сили, които са олевилели окончателно, направи Бургас град башка.

Бойко Борисов взема от Сергей Станишев заем и залага на червено, като издига за мажоритарен кандидат многоуважавания Божидар Димитров. Професорът повече отива на г-н Борисов за компания в другарски разговор около барбекюто, отколкото като мажоритарен с претенции за десен кандидат. Но .. шом се харесват младите нека се вземат.

Като истинска дясна партия, БСП издига в Бургас Пламен Орешарски. Спецът по управленние на риска е избран, за да обере най-безобидно негативите от предстоящата загуба. Политическият портфейл в Бургас е специфичен, като акциите на Атака са currently топ.

Иван Костов, след като раздаде задачите на ББ и СС, сега спокойно се оттегля и ще си пие ракията сам и на спокойствие, защото речите му и в двете посоки са вече готови, а и много не му пука. Иван Костов never die ...

ДПС играят на твърдо и пускат Йордан Цонев, който има една от най-лесните задачи - да добави няколко хиляди гласа към твърдия електорат и да набие канчето на Надка Пиратка, изиграла голяма роля в разпадането на бургаското СДС.
Наличието на алтернативата на ДПС - Атака , показва тънко познаване на теория на множествата от страна на плетачките на дантели, особено в частта за допълненията и за общия брой елементи в непресичащи се множества.

НДСВ засега уж се отнасят най-сериозно, а и видимо политическата криза от последните 6 години е прочистила редиците, обаче имена "Христо грозев" и " Иван Мънков" показват явно пренебрежение към наше село, а може би вече сме категория махала.

Е, тогава кой ще се сърди на АТАКА и на ДПС?

Надеждата за нещо по-така иде от Лидер и Зелените, като първит хвърлиха безумни пари за виртуално присъствие, обаче в неправилното корито и останаха виртуално във виртуалното.

 

http://www.sdsburgas.org/



Прочетено: 2717 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
отбор Весела Пролет преди листата евро 2008 хотел приморец Конкурс прическа Бургас 2009 жълто Изтравниче Бургас, ФЛОРА 2008 Казан за топло
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development