Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ЛИСТОВКА СЪС СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ



Ключови думи: GLOBUL
16 Юни 2009, Вторник



Специално разработена информационна брошура и стикери за автомобил с посланието „Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!” бяха разпространени от екипи на GLOBUL по най-натоварените кръстовища и паркинги в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Специално разработена информационна брошура и стикери за автомобил с посланието „Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!” бяха разпространени от екипи на GLOBUL по най-натоварените кръстовища и паркинги в София, Пловдив, Варна и Бургас. 


     Акцията, която ще продължи до 22 юни, се провежда за трета поредна година и е част  от съвместната кампания за безопасна употреба на мобилен телефон зад волана: „Шофирай безопасно! Говори с HANDS-FREE!” на GLOBUL и GERMANOS.


     Официалният старт на кампанията за тази година беше даден на 10 юни пред храм-паметника „Александър Невски”, където посланикът на инициативата Владимир Арабаджиев и специалният гост Крум Дончев направиха символична обиколка с  автобусите на Столичния автотранспорт, за да припомнят, че пътят не е писта и всеки трябва да има отговорно поведение при шофиране.


     Тази година фокусът на инициативата е насочен и към шофьорите на обществения транспорт, затова hands-free устройства получиха всички шофьори на автобуси, чиито маршрут включва Бизнес парк „София” в кв. „Младост” 4, където са централните офиси на GLOBUL и GERMANOS.
 
 


GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Компанията е 100% собственост на COSMOTE, мобилния оператор с най-широко присъствие в Югоизточна Европа. Към края на март 2009 г. GLOBUL има близо 4,1 милиона потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,96% от населението на България и на 98,92% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 75,7% от населението на страната. В GLOBUL и GERMANOS в момента работят над 2 000 специалисти. Към края на март 2009 г. абонатите на COSMOTE Group са 20.7 милиона в страните от Югоизточна Европа.




Прочетено: 3726 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
попътна Водорасли Аквасорс братска дялба моите цветя къщичка в градината Индивид в Червено море Кой си изгуби мидите? Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ през гората, до морето Рибарското селище привечер ahtopol
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development