Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаски общинар спечели място в престижна програма за обучение на млади европейски лидери



17 Юни 2009, Сряда



Служителят в Дирекция „Евроинтеграция” на Община Бургас Светозар Градев е избран да се обучава в Стипендиантската програма за млади лидери от Централна Европа „Карл Фридрих Гьорделер Колегиум” на Фондация „Роберт Бош”.

Служителят в Дирекция „Евроинтеграция” на Община Бургас Светозар Градев е избран да се обучава в Стипендиантската програма за млади лидери от Централна Европа „Карл Фридрих Гьорделер Колегиум” на Фондация „Роберт Бош”.

Всяка година програмата предоставя подкрепа на 24 млади специалисти от България, Полша, Румъния, Словакия, Унгария и Чехия, работещи в структурите на публичната администрация.

Желаещите да се включат в нея тази година са били над 400. До финала са стигнали 120 кандидати. Най-добрите са били определени след интервюта, в които е участвал Ханс Клозе - председател на Комисията по външна политика в Германския Бундестаг, и персонално събеседване с международна комисия.

Участието в Колегиума ще позвали на Светозар Градев да се запознае с особеностите на управленския процес в Германия, да натрупа опит и да доразвие специфичните си професионални интереси в една интензивна работна среда.

Програмата, в която ще участва младият бургазлия, се състои от семинарна фаза и квалификационни модули по актуални теми като трансграничното сътрудничество, опазването на околната среда, интеграционните процеси, обучения по техники на преговаряне, презентационни умения, реторика и управление на конфликти. 

 



Прочетено: 2745 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
къща Дантела място и за влюбени витраж1 Конкурс прическа Бургас 2009 бургаска среща Бургаска къша отгоре е по-забавно и по-безопасно Републиканска след ремонта KST Bourgas 1975 Есен в Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development