Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

JuraTone от Deep Zone Project с нов солов проект.



Ключови думи: juratone, китара
19 Юни 2009, Петък



От централата на Ibanez в Япония са пожелали снимки на JuraTone за включването му в следващия каталог на фирмата като изпълнител с Signature model, още повече че музикантът си е поръчал и юбилейната китара на модела Ibanez GB 10 /30Th Anniversary/която е с много лимитирано производство и се надява с помощта на „Музикален център Икономов” да стане притежател на една от най-скъпите китари в света.

След успешното си представяне на Eurovision 2009 с песента   “Chance To Love You” (feat. Lady B), китаристът на Deep Zone Project - JuraTone е готов със своя нов солов проект. За началото на летния сезон той е композирал едно слънчево инструментално парче изсвирено на легендарната му китара Ibanez GB 10 - George Benson модел. Пиесата е със заглавие “Sunny days”, с открояващ се мелодичен вокален лайт мотив изпълнен от младите и талантливи певици от женското трио Shiny Dolls , както и самият JuraTone. Китарната партия се откроява със своята простота и финес и  характерния за изпълнителя стил.

От централата на Ibanez в Япония са пожелали снимки на JuraTone за включването му в следващия каталог на фирмата като изпълнител  с Signature model, още повече че музикантът си е поръчал и юбилейната китара на модела Ibanez GB 10 /30Th Anniversary/която е с много лимитирано производство и се надява с помощта на „Музикален център Икономов” да стане притежател на една от  най-скъпите китари в света. 


Прочетено: 2460 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Бургас, ФЛОРА 2008 В парка Цъфнали череши Ботева моите цветя аз Източен лопох цвят аз  като бебе с майка ми
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development