Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Водещият на Вечерното шоу на Азис се включи в предизборната кампания на коалиция Лидер-Новото време



26 Юни 2009, Петък



Водещият на “Вечерното шоу на Азис” се включи в предизборната кампания на коалиция „Лидер-Новото време”, на която Емил Кошлуков е мажоритарен кандидат и водач на листата в Пловдив град.

Водещият на “Вечерното шоу на Азис” се включи в предизборната кампания на коалиция „Лидер-Новото време”, на която Емил Кошлуков е мажоритарен кандидат и водач на листата в Пловдив град. 

В столицата вече са факт билбордове с новата мъжка визия на гласовития шоумен. А слоганът е „Аз се променям, а вие? Изберете промяната с Емил!”. Преобразеният Азис излъчва мъжка увереност и сила, а гримът, роклите и женския стайлиннг са вече в миналото. Специално за случая Камен Вълканов засне изкусителна фотосесия, в която кралят на попфолка позира като истински мачо. Азис е вече мъж и му отива. 

“Ще гласувам за Емо! Защото ми е приятел и бяхме заедно в Къщата, защото е истински и искрен човек, говори по човешки, не използва трудни и завоалирани думи, които никой не разбира. Много е позитивен, с божествено чувство за хумор и всеотдаен като приятел!”, коментира Васил решението си да подкрепи Кошлуков.


Прочетено: 3558 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лятната естрада в Морската градина хотел приморец Декабрь 2017 года Кукерландия 2011, Ямбол Републиканска след ремонта аз оферта заем аЗ В  АНГЛИЯ лека вечер Международен Семинар на фризьорите София Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development