Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пламен Орешарски откри митница и ГКПП на пристанището в Царево



04 Юли 2009, Събота



Финансовият министър Пламен Орешарски откри митница и граничен пункт на пристанището в Царево. С това процесът на отдаване на собствеността върху порта от държавата на общината, започнал преди 2 години, завърши, каза той. Разкриването на пункта дава възможност за ново развитие на пристанището и общината, коментира Пламен Орешарски. Създадени са 30 допълнителни работни места. Когато има воля, държавата и общините могат да работят добре и този пункт е пример в тази посока, допълни Орешарски.

Финансовият министър Пламен Орешарски откри  митница и граничен пункт на пристанището в Царево. С това процесът на отдаване на собствеността върху порта  от държавата на общината, започнал преди 2 години, завърши, каза той. Разкриването на пункта дава възможност за ново развитие на пристанището и общината, коментира Пламен Орешарски. Създадени са 30 допълнителни работни места. Когато има воля, държавата и общините могат да работят добре и този пункт е пример в тази посока, допълни Орешарски.
 

Пунктът е разкрит на основание на заповед  на министъра на финансите от 19 декември 2008 г. и ще обслужва най-южното пътническо яхтено пристанище в България.

Митнически пункт Царево ще даде възможност преимуществено да се обработват корабите с нетърговска цел, които напускат или навлизат в българските териториални води. На откриването освен Пламен Орешарски присъстваха и директорът на Агенция „Митници” Христо Кулишев, както и главен комисар Красимир Петров – директор на Главна дирекция „Гранична полиция”. Откриването бе организирано от община Царево, а кметът на града Петко Арнаудов пръв приветства официалните гости и гражданите. Той изрази своето задоволство, че след Балчик, Варна и Бургас, Царево става четвъртата морска врата на Европа с митнически пункт със собствен печат и граничен контролно-пропускателен пункт.


Прочетено: 4362 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мебелна Фабрика ДИЕЗ ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ Нова професия мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка полети и пристани 01 Жълто подрумиче Фен Конкурс прическа Бургас 2009 4 Салат дьо Шоп pepi Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development