Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Футболни таланти на стадион “Лазур”



04 Юли 2009, Събота



На „Лазур" децата демонстрираха своите умения пред футболната легенда Златко Янков и селекционера на кампанията Красимир Безински. Лицето на кампанията Христо Стоичков не присъства на стадиона, тъй като ден преди това отлетя за ЮАР, за да поеме подготовката на новия си отбор „Мамелоди Съндаунс".

Стадион „Лазур" в Бургас се превърна в  първата спирка на футболната академия „Gillette" за откриване на деца таланти. Академията регистрира тази година 5-ото си издание.

На  „Лазур" децата демонстрираха своите умения пред футболната легенда Златко Янков и селекционера на кампанията Красимир Безински. Лицето на кампанията Христо Стоичков не присъства на стадиона, тъй като ден преди това отлетя за ЮАР, за да поеме подготовката на новия си отбор „Мамелоди Съндаунс".

Първият тест за малчуганите включваше игра на „21", слалом между жалони и  точен шут, а във втория талантите  играха помежду си на малки вратички.

След  Бургас футболната академия на  „Gillette" ще издирва таланти  в Шумен /11 юли/, Плевен /18 юли/ и София /25 юли/. Одобрените млади футболисти ще получат правото да тренират една година в школата на Христо Стоичков в Барселона. В досегашните 4 издания на кампанията тази чест заслужиха 21 момчета.






Прочетено: 2929 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София аз  като бебе с майка ми Стилът на знаменитостите Парк в Бургас, Младежки дом тошко Бургас., ФЛОРА 2008 Конкур глазами зрителя Жълто подрумиче Първа пролет наближава, кокичета в двора централна градска тоалетна Цвете Ето го Немо
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development