Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Разкрити престъпления в Бургас и региона



06 Юли 2009, Понеделник



Разкрити престъпления в Бургас и региона

а 04.06.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражбата на оставен без надзор велосипед от района пред  магазин «Стеди смарагд», намиращ се на бургаската улица «Богориди» - това е : 26 год. П.Н. от Бургас. Същият е задържан в Първо Районно управление на МВР - Бургас, направил е пълни самопризнания и е върнал доброволно откраднатата вещ. Констатирано е, че П.Н. е и извършил и друга кражба на велосипед, също от Централната част на Бергас. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

      На 05.07.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителите на кражбата на : две чанти с багаж, мобилен телефон, документи и пари / всичко на обща стойност около 1 000 лв./, собственост на 47 годишен мъж - това са : криминално проявените : М.Д., 22 годишен от Пловдив, С.С., 19 годишен от Ямбол, В.Е., 24 годишен от с. Арчар, К.Н., 37 годишен от Бургас, П.П., 36 годишен от Ямбол и П.Н., 35 годишен от с. Гълъбово. Част от откраднатите са иззети и са оставени на съхранение в Първо Районно управление на МВР - Бургас. Констатирано е, че задържания М.Д. е обявен за общодържавно издирване от Четвърто Районно управление на МВР - Пловдив. Работата по установяване и документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 04.07.т.г. около 02.40 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за взломен магазин, намиращ се на партерния етаж в бл. 42 в к/с «Братя Миладинови» - пристигналият на място полицейски автопатрул е задържал 27 год. С.Ч. И 31 год. Ю.И., и двамата от Бургас. В С.Ч. е открита сумата от 3 850 лв. и четири пластмасови карти с магнитна лента без опазнавателни знаци. При извършения оглед са намерени и иззети още три идентични пластмасови карти. От проведените оперативни мероприятия е установено, че с картите са изтеглени различни суми от различни банкомати в Бургас. С.Ч. и Ю.И. са задържани за срок от 72 часа с прокурорско постановление. Работата по случая продължава.


Прочетено: 3501 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Данил Александропулис, юни.2007 Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Египет ograda АВТОСЕРВИЗ ПЕПИ Великолепието на Париж от Бутик АРКУТИНО
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development