Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Красимир Балъков започна по германски сценарий подготовката на своите футболисти



Ключови думи: Красимир Балъков
09 Юли 2009, Четвъртък



Изтощителни двуразови тренировки водят от началото на подготовката си футболистите на бургаския тим. Мениджърът на тима Красимир Балъков работи по програма, която включва най-съвременните методи за подготовка на състезателите. В това отношение неоценима помощ оказват и неговите асистенти.

Изтощителни двуразови тренировки водят от началото на подготовката си футболистите на бургаския тим. Мениджърът на тима Красимир Балъков работи по програма, която включва най-съвременните методи за подготовка на състезателите. В това отношение неоценима помощ оказват и неговите асистенти.

      Трендафил Терзийски, който е работил с треньори като Боби Робсън и Жозе Муриньо, е подготвил специални комплекси, които съчетават в себе си както физическа, така и кондиционна подготовка. Работи се изключително много и за координация и концентрация. Играчите разбират големите очаквания и високите цели, които отборът трябва да преследва в първенството и се готвят изключително сериозно и отговорно.

      Илия  Груев и Йончо Арсов, също дават  своя принос в тренировките. Двамата  са прекарали дълги години в Германия и са попили много от нещата характерни за немската дисциплина и старание, което се влага в тренировките. 

      Треньорът на вратарите Любомир Шейтанов, който  от дълги години е и наставник  в националния тим, успешно прилага  най-новата методика за обучение на футболистите в рамката на вратата. Съвсем наскоро той се завърна от годишния конгрес в Мюнхен, където си дадоха среща едни от най-изявените имена на този пост. Сред легендите взели участие в конгреса са били Кьопке, Лейтън, Леман, Пфаф и много други. Те са изнесли редица интересни факти, които доказват бързото развитие на тази позиция в съвременния футбол и все по-голямата отговорност на играчите в рамката на вратата. Именно тези нововъведения, както и богатия си опит предава Шейтанов на Паскал Борел, Владо Стоянов и Пламен Колев.

      Въпреки сериозните натоварвания в отбора няма контузени футболисти. Всички се чувстват добре, въпреки умората, която е нещо нормално във встъпителните тренировки. 

      Първата официална контрола на играчите на Красимир Балъков ще се състои на 9 юли, четвъртък от 18 часа на стадион „Черноморец”. Съперник в нея ще бъде родния тим на магическия халф и бивш шампион на страната „Етър” Велико Търново. Същия ден преди това мениджърът на „акулите” ще даде и официална пресконференция, в голямата конферентна зала  на „Гранд хотел Поморие”.  


Прочетено: 2421 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пътят за никъде Ловец, авджия primorec университет Конкурс прическа Бургас 2009 pepi Заслон в местност Силкосия pepi трансвагон къща над р-нт БЪДИЩЕ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development