Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

От форумите - ПСИХИЧНО БОЛНА АЛКОХОЛИЧКА ВИЛНЕЕ В САРАФОВО !!!16 Юли 2009, Четвъртък


Автор: marker

От Форумите - публикувано от marker: Здравейте!!! пиша ви от кв. Сарафово, от името на доста хора, тъй като се появи един проблем, за който не намерихме решение и молим за помощ!

Здравейте!!!
пиша ви от кв. Сарафово, от името на доста хора, тъй като се появи един проблем, за който не намерихме решение и молим за помощ!

Тук се е заселила една жена, която създава изключително много проблеми на хората от квартала. Спира колите, налита на бой, напива се до безобразие и напада хората с бутилки от бира, бухалки и пр. Съблича се гола, създава конфликти по заведенията и сякаш никой и нищо не може да е спре. Имаме няколко случая да напада случайни минувачи, да ги заплашва, че ще им счупи колите или главите, да ги плюе и да крещи като обезумяла. Оказа се, че ставаме все повече и повече хора, които по един или друг начин сме се сблъсвали с нея. Полицията е идвала заради нея неколкократно, но единствената мярка, която е взета, е да забранят на заведенията да й сервират алкохол. Това разбира се не помага- тя винаги е пияна и създава смут и заплаха дори за нашите деца.  Видяна е да подхвърля камък срещу две дечица, които са били придружени от родителите си, докато се връщали от плажа и да заплашва да ги удари.
Тя е заплаха за всички граждани.

Можете да я познаете по следните белези:
ниска, слаба, около 40-45 годишна, добре облечена, понякога със странни аксесоари, с малко черно куче и в повечето случаи със доста странно поведение- подскача, налита на хората, проси пари- за храна на кучето или цигари, задава въпроси и др.- това е в добрия случай.
В лошия случай се забелязва в средата на улицата- да се хвърля по колите, да ги спира и да налита на бой, агресивна и разчорлена.

Нашата идея е да съберем подписка, която да изпратим на кмета или кметския наместник в квартала. Имаме доказателство- снимана е с видеокамера 20 минути как напада колите с бирена бутилка.
Тъй като обаче не сме сигурни дали е психично болна, или просто алкохоличка с агресивно поведение, не знаем дали е уместно да се обърнем към конкретните инстуции за психично болни. Оказа се, че психично болните в България са под всякаква закрила и ако тази ненормална жена се окаже луда, нищо не можем да и направим, докато не посегне на живота и здравето на някой.

Днес започваме подписката, има хора, които желаят да напишат и жалби срещу нея, защото им е налитала на бой.

Ако някой е пострадал от нея или има информация коя е, откъде е или как да се справим с нея, нека сподели тук!!!

Благодарим предварително!!!


Прочетено: 15839 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
421
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ремонт носачи Казанлък social distance етюд 01 Море,земя, въздух Залез HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Флора Бургас 2009 Момчета ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ Камини CLAM Нощен Париж от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development