Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Разкрити престъпления в МВР



19 Юли 2009, Неделя



Разкрити престъпления в МВР

На 18.07.т.г. около 05.00 ч. в Районно управление на МВР - Несебър е получено   съобщение от 41 годишен мъж от Съединение, отседнал в Слънчев бряг, за това че пред хотела си в курортния комплекс, му е извършен грабеж на сумата от 3 000 лв. В резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на Районно управление на МВР - Несебър са установени извършителите на грабежа - това са : 40 годишния М.П. от Несебър и 24 годишния И.В. от Ямбол. Третият съучастник в престъпното деяние - 34 годишен бургазлия е успял да избягал и да се укрие, но се издирва от полицейските служители. М.П. и И.В. са задържани в Районно управление на МВР - Несебър с полицейски заповеди за 24 часа. Работата по случая продължава.

На 18.07.т.г. около 21.18 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за инцидент на бензиностанцията в с. Брястовец, при който са пребити двама мъже. Констатирано е, че около 20.00 ч. на бензиностанцията между собственика й - 62 годишен мъж и неговия съселянин - Н.Ч., 60 годишен по битови причини възниква скандал, прерастнал в сбиване. Н.Ч. ударил собственика на бензиностанцията по главата с дървен сап, след което в сбиването се намесил и 61 годишния Е.Е. от с. Брястовец, работещ като охрана на бензиностанцията. Е.Е. отнел от ръцете на Н.Ч. дървения сап и му нанесъл множество удари в областта на главата, в резултат на което последния изпаднал в безпомощно състояние. Пострадалите са откарани в Спешния център в Бургас за оказване на медицинска помощ, като собственика на бензиностанцията / с контузна рана в областта на главата, е прегледан и освободен за домашно лечение/, а Н.Ч. е настанен за лечение в МБАЛ Бургас / с фрактура на черепа и мозъчен кръвоизлив, с опасност за живота/. Е.Е. е задържан с полицейска заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

На 18.07.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражба на мъжка чанта, съдържаща сумата от 200 долара и  150 лв. и лични документи, собственост на 44 годишен бургазлия, открадната от личния му автомобил на 16.07.т.г. - това е : 18 годишния Т.Д. от Бургас. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас. 


Прочетено: 2327 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
майк Pepi  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Декоративната кула до хотел Община Бургас Аз в Лондон Лутън Елена ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Пролет, кокичета Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development