Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Гого Найденов с голям концерт на Летния театър за юбилей



24 Юли 2009, Петък



Фамилия Тоника” ще чества 60-годишнината на един от основателите си – бас-баритонът Георги Найденов - Гого с грандиозен концерт в Бургас. Изпълнителите от любимата група на няколко поколения българи са подготвили куп изненади за юбиляря. Част от тях ще бъдат разкрити на 6 август в Летния театър в Бургас, където ще се състои празничният рецитал.

„Фамилия Тоника” ще чества 60-годишнината на един от основателите си – бас-баритонът Георги Найденов - Гого с грандиозен концерт в Бургас. Изпълнителите от любимата група на няколко поколения българи са подготвили куп изненади за юбиляря. Част от тях ще бъдат разкрити на 6 август в Летния театър в Бургас, където ще се състои празничният рецитал.
Генерална репетиция за голямото тържество „Фамилия Тоника” ще направи няколко дни по-рано във Варна.
„Искаме концертът за Гого да бъде в по-шеговит вариант. Приготвили сме му две песнички с повече сатира. Той е добър човек и със страхотно чувство за хумор. Каквото и да му поднесем, ще се изкефи. Ние това търсим - хубавите емоции извън сцената. Стига са ни събирали и разделяли”, сподели другият мъжки вокал Драго Димитров, който това лято е пуснал котва в бащината къща на жена си в Несебър.
Юбилейният концерт за Гого ще премине под традиционния наслов за летните морски изяви на „Фамилията” – „Тоника и приятели”. За да го поздравят, на сцената ще се качат още няколко емблематични имена за българската естрада – Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които също отпразнуваха своите 60-годишни юбилеи през 2009 г., и Виолета и Красимир Гюлмезови от популярния дует „Шик”, с които Ева и Гого изпяха някои от най-незабравимите шлагери в родната музика под шапката на група „Домино” като „Моя любов”, „Как си отивате, приятели”, „Един прозорец още свети”, „Нощ над града” и много други. 
В Летния театър в Бургас ще прозвучат голяма част от най-любимите песни на публиката, което е гаранция, че освен за Гого, концертът ще бъде истински празник и за почитателите на българската забавна песен.

http://factor-bs.com/news-9915.html

 



Прочетено: 3416 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 фонтанът на площада Алеша Водорасли Аквасорс Осенний натюрморт розичка Залез хотел Строители на съвременна България HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development