Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Хроника на РАЗКРИТИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в Бургас, Поморие и Цаево



25 Юли 2009, Събота



Хроника на РАЗКРИТИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в Бургас, Поморие и Цаево Районно управление, оперативно-издирвателни, извършители, служители, Бургас, противозаконно, автомобил, полицейски участък

 За шофиране след употреба на алкохол e образувано бързо полицейско производства срещу : 48 год. У.Д. от Шотландия, временно пребиваващ на територията на Република България -1,35 промила.

      На 24.07.т.г. около 20.00 ч. в Районно управление на МВР - Царево е получено съобщение за проникване в бунгало, намиращо се в частна почивна база в Ахтопол, обитавано от 34 годишен мъж от Сливен, откъдето е извършена кражба : гривна за ръка от медицинска стомана, МР-4 player, мобилен телефон, сребърен гердан и сумата от 20 лв. От проведените оперативно-издирвателни мероприятие, е установено че извършители на деянието са : 20 год. М.В. и 15 год. М.И., и двамата от София. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Царево.

      На 24.07.т.г. служители от Районно управление на МВР - Поморие са установили извършителите на две кражби, чрез изкъртване на монетника на кафе-автомати, намиращи се на ул. «Ахелой» и ул. «Солна» в града, при който са отнети монети на стойност около 120 лв. - това са : братята Н.А., и Г.А., и двамата непълнолетни от Поморие. Работата по случая продължава.

      На 24.07.т.г. служители от Второ Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителката на дамска чанта, съдържаща сумата от 360 лв. и лични документи, собственост на 41 годишна бургазлийка, осъществена от магазин за хранителни стоки в бл. 117 в к-с «Славейков» - това е : 60 годишната В.В. от Бургас. Вещите - обект на престъплението са намерени и върнати на собственичката. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

      На 23.07.т.г. в Районно управление на МВР - Несебър е получено съобщение за евентуалното местонахождение на обявено за общодържавно издирване непълнолетно момиче от Южна България. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия непълнолетното момиче е открито и при порведен с нея разговор, същото е заявило, че е държано против волята си и склонявано да проституира от 26 годишния С.С. от Хасково. С.С. е задържан в Районно управление на МВР - Несебър, а на непълнолетното момиче е предоставена полицейска закрила, като са уведомени родителите й. Работата по случая продължава.

      На 23.07.т.г. в Първо Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за открит в близост до стадиона в кв. «Горно Езерово» противозаконно отнет и в последствие изоставен автомобил «ВАЗ 2101», с бургаска регистрация. В резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор «Криминална полиция» при Първо Районно управление на МВР - Бургас и полицейски участък «Победа» е установен извършителят на деянието - това е : 19 год. К.Ш. от кв. «Горно Езерово», който на 23.07.т.г. около 00.10 ч. е отнел противозаконно автомобила, като при тръгването си е взел със себе си и непълнолетния И.С. от Бургас. При проведени допълнителни беседи с извършителя, е констатирано че К.Ш. заедно с И.С. са направили опит да отнемат противозаконно друг лек автомобил «ВАЗ 2107», с бургаска регистрация, и след като не са успели, са откраднали авто-радиокасетофона. Установено е, че двете лица са извършители на още два опита за кражби на автомобили през същата вечер. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на лицата продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас и полицейски участък «Победа».


Прочетено: 2827 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Казан за топло АЗ ПЕПИ Конкурс прическа Бургас 2009 залез Флора Бургас 2009 жажда за светлина Флора Бургас 2009 Инкубатори за люпене на яйца флора 2008 Париж - моста на Александър 3-ти културен център
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development