Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Къмпингът на Spirit Of Burgas 2009 – фестивал във фестивала!



Ключови думи: Тази година за феновете на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT of Burgas/ ще бъде обособена къмпинг зона с капацитет 3000 души. В нея ще има мобилни тоалетни и бани, специална кетъринг зона с места за хранене и денонощен бар с DJ. Палатковият лагер ще бъде отворен за настаняване на 14 август /петък/ точно в 12.00 часа и ще изпрати последните посетители ден след финала на фестивала /17 август/. Така гостите на града ще имат достатъчно време да разгледат неговите забележителности, да опитат местната кухня и да си купят нещо за спомен. Къмпингът ще е разположен в непосредствена близост до фестивалната зона – от дясната й страна, само на крачка от всички сцени! Къмпинг зоната, която във фестивален стил ще се нарича "24-часова зона", ще може да се посещава само от къмпингуващите. Билетът за нея струва 30 лв. за трите фестивални дни. Той ще бъде валиден само като допълнение към 3-дневен фестивален билет (100 лв.) и може да бъде закупен само предварително – до 6-ти август. Къмпинг билети няма да се продават на място. Лица под 18 години ще бъдат допускани само с родителите си. Къмпингът определено ще е едно от най-забавните места на фестивала. На адрес www.spiritofburgas.com можете да прочетете много весели и в същото време полезни съвети за това как да прекарате приятно и безопасно времето в палатковия лагер. Организаторите съветват: „Запознайте се със съседите ви по палатка, за да изградите приятелска атмосфера и сигурност. Грижете се един за друг и ако някой не се чуства добре му помогнете”. И още: „Не забравяйте да пиете много вода! Дългите безсънни нощи, танцуването и лятната жега могат да увеличат дневните ви нужди. „24-часовата зона” ще бъде добре заредена с минерална вода”. Всичко за "24-часовата зона" на фестивала прочетете на адрес www.spiritofburgas.com в графата „къмпинг”! Задължитено си разпечатайте информацията преди да тръгнете към Бургас! И не подценявайте примерния списък с необходимите вещи! Писали са го истински фестивални ветерани!
30 Юли 2009, Четвъртък



Тази година за феновете на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT of Burgas/ ще бъде обособена къмпинг зона с капацитет 3000 души. В нея ще има мобилни тоалетни и бани, специална кетъринг зона с места за хранене и денонощен бар с DJ. Палатковият лагер ще бъде отворен за настаняване на 14 август /петък/ точно в 12.00 часа и ще изпрати последните посетители ден след финала на фестивала /17 август/. Така гостите на града ще имат достатъчно време да разгледат неговите забележителности, да опитат местната кухня и да си купят нещо за спомен.

Тази година за феновете на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT of Burgas/ ще бъде обособена къмпинг зона с капацитет 3000 души. В нея ще има мобилни тоалетни и бани, специална кетъринг зона с места за хранене и денонощен бар с DJ.
Палатковият лагер ще бъде отворен за настаняване на 14 август /петък/ точно в 12.00 часа и ще изпрати последните посетители ден след финала на фестивала /17 август/. Така гостите на града ще имат достатъчно време да разгледат неговите забележителности, да опитат местната кухня и да си купят нещо за спомен.
Къмпингът ще е разположен в непосредствена близост до фестивалната зона – от дясната й страна, само на крачка от всички сцени! Къмпинг зоната, която във фестивален стил ще се нарича  "24-часова зона", ще може да се посещава само от къмпингуващите.
Билетът за нея струва 30 лв. за трите фестивални дни. Той ще бъде валиден само като допълнение към 3-дневен фестивален билет (100 лв.) и може да бъде закупен само предварително – до 6-ти август. Къмпинг билети няма да се продават на място. Лица под 18 години ще бъдат допускани само с родителите си.
Къмпингът определено ще е едно от най-забавните места на фестивала.   
Организаторите съветват: „Запознайте се със съседите ви по палатка, за да изградите приятелска атмосфера и сигурност. Грижете се един за друг и ако някой не се чуства добре му помогнете”.
И още: „Не забравяйте да пиете много вода! Дългите безсънни нощи, танцуването и лятната жега могат да увеличат дневните ви нужди. „24-часовата зона” ще бъде добре заредена с минерална вода”.



Прочетено: 6057 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Стена Професиоанални Американски Кокили за Строители моят изгрев Конкурс прическа Бургас 2009 Рибари в Истанбул Източен лопох цвят Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Поглед към Бургас през залива Инсталация След баня Колоски на белом фоне
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development