Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Jazz and Wine във Варна



Ключови думи: Jazz & Wine e инициатива на младия и изключително талантлив музикант – композитор, пианист и продуцент Димитър Бодуров. Събитието се организира за втори път, но за първи е в четири поредни августовски недели. На вниманието на гостите ще бъде предложена експресията на живото изпълнение, смесена с дискретния букет на вината от избата Логодаж, и елегантните хапки от кетъринг Mr.Baba. Наред с обслужването на поредица разнообразни и успешни събития, сред които вече две поредни години Мтел Бийч Мастърс, откриването на невероятната изложба за съвременно изкуство в хале 7 на Пристанище Варна, светското събитие на лятото – сватбата на баскетболната ни звезда Тодор Стойков, Mr.Baba не забравя да подпомогне и изкуството. Още повече, че този път Jazz&Wine ще има своята благотворителна цел, тъй като част от приходите от концертите ще бъдат дарени на Клиниката по детска онкохематология към Университетската болница за активно лечение Св. Марина - Варна. Участието на гости от Холандия, САЩ, Нова Зеландия, Румъния и Македония, както и на изявени български музиканти, гарантира уникалността на всеки концерт. В четирите недели на август само Димитър Бодуров ще посреща всеки път неизменно гостите на събитието. Останалите музиканти ще бъдат винаги различни, което възбужда любопитството от очакването на всички ценители на хубавата музика, ароматните вина и добрите дела!
31 Юли 2009, Петък



Jazz & Wine e инициатива на младия и изключително талантлив музикант – композитор, пианист и продуцент Димитър Бодуров. Събитието се организира за втори път, но за първи е в четири поредни августовски недели.

Jazz & Wine e инициатива на младия и изключително талантлив музикант – композитор, пианист и продуцент Димитър Бодуров.

Събитието се организира за втори път, но за първи е в четири поредни августовски недели.

На  вниманието на гостите ще бъде предложена експресията на живото изпълнение, смесена с дискретния букет на вината от избата Логодаж, и елегантните хапки от кетъринг Mr.Baba. Наред с обслужването на поредица разнообразни и успешни събития, сред които  вече две поредни години Мтел Бийч Мастърс, откриването на невероятната изложба за съвременно изкуство в хале 7 на Пристанище Варна, светското събитие на лятото – сватбата на баскетболната ни звезда Тодор Стойков, Mr.Baba не забравя да подпомогне и изкуството. Още повече, че този път Jazz&Wine ще има своята благотворителна цел, тъй като част от приходите от концертите ще бъдат дарени на Клиниката по детска онкохематология към Университетската болница за активно лечение Св. Марина - Варна.

Участието на гости от Холандия, САЩ, Нова Зеландия, Румъния и Македония, както и  на изявени български музиканти, гарантира уникалността на всеки концерт. В четирите недели на август само Димитър Бодуров ще посреща всеки път неизменно гостите на събитието. Останалите музиканти ще бъдат винаги различни, което възбужда любопитството от очакването на всички ценители на хубавата музика, ароматните вина и добрите дела!

 



Прочетено: 4954 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Менструална чашка MeLuna Водорасли Аквасорс Конкурс прическа Бургас 2009 Пролет, кокичета сред тухли Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Източен лопох цвят Бургаски залез.JPG Мото клуб МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. аз pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development