Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

7ми Август, Бургас - METROPOLIS VOODOO : JOHN DIGWEED



02 Август 2009, Неделя


Автор: Лампичко

На 7ми август Бургас ще бъде разтърсен от един от най-известните DJ'и в света - John Digweed, смятан за DJ с едно от най-влиятелните творчество ще разбива публиката на централния плаж в Бургас на сцената на Beck'sperience. Почитателите на електронния саунд ще могат да се наслядят на сетове не само на един от най-добрите UK DJ'и, но и да бъдат подгрявани от изключително талантливите български диджеи Jassen Petrov, Smurf и DJ Steven. Култовият диджеи ще се срещне лично с някои от своите фенове, благодарение на спонсорите на събитието Becks. Гостуването на Джон Дигуийд е част от музикалния проект Beck’sperience’09, чрез който немската марка бира организира традиционно за своите фенове уникални музикални събития и ги среща с някои от най-горещите имена от световната, европейска и разбира се, българска DJ сцена.

На 7ми август Бургас ще бъде разтърсен от един от най-известните DJ'и в света -  John Digweed, смятан за DJ с едно от най-влиятелните творчество ще разбива публиката на централния плаж в Бургас на сцената на Beck'sperience. Почитателите на електронния саунд ще могат да се наслядят на сетове не само на един от най-добрите UK DJ'и, но и да бъдат подгрявани от изключително талантливите български диджеи Jassen Petrov, Smurf и DJ Steven.

Култовият диджеи ще се срещне лично с някои от своите фенове, благодарение на спонсорите на събитието Becks.

Гостуването на Джон Дигуийд е част от музикалния проект Beck’sperience’09, чрез който немската марка бира организира традиционно за своите фенове уникални музикални събития и ги среща с някои от най-горещите имена от световната, европейска и разбира се, българска DJ сцена.

В ефира на Алфа радио и радио Нова феновете имат възможност да спечелят билети за предстоящото парти. Уникален бонус към безплатния вход ще бъде и възможността за лична среща с Джон Дигуийд. За да си осигурят Meet & Greet с един от най-актуалните DJ-и в момента, феновете ще трябва да отговорят на въпрос в радио игра. Раздаването на наградите в ефира на Алфа радио ще се случва в часовете от 11.00 до 12.00 ч и от 15.00-16.00, в предаването „Работно време”.

Грабвайте парти-аксесоарите и бегом към едно от най-горещите партита за лято 2009 !

7ми Август, Бурагс, Централен плаж




Прочетено: 12692 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ll kupi dari Хималаи Welcome Созопол Созопол 4 Следобедно кафе хотел приморец
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development