Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

PROPELLERHEADS с диджей сет на „SPIRIT OF BURGAS”



Ключови думи: Ако си падате по електро брейкбийт, британският майстор на тази свежа вълна в съвременната електроника Уил Уайт (Propellerheads DJ Set) със сигурност е вашият човек! Във втората вечер 15 август на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT OF BURGAS/ той ще излезе на главната сцена непосредствено след хедлайнерите Fun Lovin` Criminals. Син на барабанист, Уил Уайт хваща за първи път палки в ръцете си на 5-годишна възраст. Оттогава никога не се е разделял с тях. Докато растял и пробвал уменията си на барабанист в различни банди, прозрял същинското значение на думичката „фънк”. А към средата на 90-те осъзнал, че не е нужно да пълниш сцената с много хора с различни инструменти, защото работата на четирима всъщност може да се върши от двама, благодарение на новото поколение инструменти-машини-за-звуци. Днес Уил е навъртял хиляди километри околосветски обиколки, заради интереса към неговите диджей сетове. След всяка една изява в клуб или на голямо музикално събитие, каквото е “Spirit of Burgas”, британският електро брейк-бийтър се прибира у дома и се съсредоточава върху правене на музика и ремиксиране. Засега опитът му е най-вече в музиката за филми и телевизия, но скоро се очаква да извади от студиото си дебютен авторски албум.
04 Август 2009, Вторник



Ако си падате по електро брейкбийт, британският майстор на тази свежа вълна в съвременната електроника Уил Уайт (Propellerheads DJ Set) със сигурност е вашият човек!

Ако си падате по електро брейкбийт, британският майстор на тази свежа вълна в съвременната електроника Уил Уайт (Propellerheads DJ Set) със сигурност е вашият човек!
Във втората вечер 15 август на музикалния фестивал „Духът на Бургас” /SPIRIT OF BURGAS/ той ще излезе на главната сцена непосредствено след хедлайнерите Fun Lovin` Criminals.
Син на барабанист, Уил Уайт хваща за първи път палки в ръцете си на 5-годишна възраст. Оттогава никога не се е разделял с тях. Докато растял и пробвал уменията си на барабанист в различни банди, прозрял същинското значение на думичката „фънк”. А към средата на 90-те осъзнал, че не е нужно да пълниш сцената с много хора с различни инструменти, защото работата на четирима всъщност може да се върши от двама, благодарение на новото поколение инструменти-машини-за-звуци. Днес Уил е навъртял хиляди километри околосветски обиколки, заради интереса към неговите диджей сетове. След всяка една изява в клуб или на голямо музикално събитие, каквото е “Spirit of Burgas”, британският електро брейк-бийтър се прибира у дома и се съсредоточава върху правене на музика и ремиксиране. Засега опитът му е най-вече в музиката за филми и телевизия, но скоро се очаква да извади от студиото си дебютен авторски албум.


Прочетено: 3469 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Гараж на село над Ахелой евро 2008 Китен нощувки и квартири на ниски цени Източнокатолическата черква Водна топка Spirit of Burgas Нощен Париж от Бутик Кукерландия 2011, Ямбол Катедрала в Париж от Бутик Във висините
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development