Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„QUARTO” и „Черноморец - Бургас” чертаят съвместно бляскаво бъдеще



09 Август 2009, Неделя



„Горди сме, че ставаме партньори с „Черноморец”. Връзката между футболния клуб и нашата марка е логична. Услугата ни е нова и смела, с бляскаво бъдеще. И отборът е нов и смел, с бляскаво бъдеще. „QUARTO” е дигитална телевизия за дома с качествата на масов продукт, а футболът пък е най-масовият спорт”, заяви директорът на отдел „Специални проекти” към М-Тел Милен Стаматов.

„Горди  сме, че ставаме партньори с Черноморец. Връзката между футболния клуб и  нашата марка е логична. Услугата ни е нова и смела, с бляскаво бъдеще. И отборът е нов и смел, с  бляскаво бъдеще. „QUARTO” е дигитална телевизия за дома с качествата на масов продукт, а футболът пък е най-масовият спорт”, заяви директорът на отдел „Специални проекти” към М-Тел Милен Стаматов.
„Футболът стига  най-бързо до сърцата на хората, затова вярваме, че чрез него нашата телевизия ще се хареса най-лесно от масовата аудитория”, допълни Мария Опренова, мениджър QUARTO.
Договорът на QUARTO като основен спонсор на Черноморец-Бургас е подписан за срок от 3 години. Това стана известно на съвместна пресконференция на стадион Лазур. Акулите ще играят през новия сезон с фланелки, на които ще бъде изписано името на спонсора и неговото лого. Публиката ще може да види екипите в неделното домакинство срещу „Черно море” от 1-вия кръг на първенството в „А” група.
Представителите на QUARTO изтъкнаха, че телевизията има ред предимства пред конкуренцията в бранша. Тя е интерактивна и позволява обратна връзка с платформата. Предлага 70 канала, виртуална видеотека с 400 филма, музикална секция с 10 000 клипа. Освен стандартните канали, QUARTO е единствената телевизия, която включва и 8 HD канала със сериозно присъствие на спорта на екрана. Има и платен пакет за възрастни с еротика.
QUARTO е нов телекомуникационен продукт, който позволява да се пазарува по на-лесния и достъпен начен – само с натискане на копчетата на дистанционното.
Бургас е един от първите градове заедно със  София и Варна, в които телевизията  стартира, а партньорството с Черноморец-Бургас е част от стратегията за нейното бързо популяризиране.
Телевизията се предлага от М-Тел, но QUARTO се развива като самостоятелна марка, независимо от телеком-оператора.


Прочетено: 4955 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas коледни песни Залез Алеята-Бургас следобедно спокойствие Лампа Конкурс прическа Бургас 2009 BSB Заслон в местност Силкосия аз vvz 3
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development