Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморци ще преследват победа срещу варненци без много емоции



09 Август 2009, Неделя



Черноморци ще преследват победа срещу варненци без много емоции. Победа дори и с един отбелязан гол, постигната хитро и без много емоции, предвижда стратегията на Черноморец - Бургас за мача от 1-вия кръг на А група срещу Черно море. Двата отбора се срещат на 9 август/ неделя/ от 19,30 ч на стадион Лазур.

Победа  дори и с един отбелязан гол, постигната хитро и без много емоции, предвижда стратегията на Черноморец - Бургас за мача от 1-вия кръг на А група срещу Черно море. Двата отбора се срещат на 9 август/ неделя/ от 19,30 ч на стадион Лазур.
Комплимент за варненци, които за втора поредна  година се представиха много добре  в евротурнирите. Отборът им играе  много компактно. Вкарват малко, но и получават малко голове. Срещу  такъв отбор не мож да се атакува хаотично. Убеден съм, че нашите футболисти ще дадат всичко от себе си за победата, коментира мениджърът на Черноморец - Бургас Красимир Балъков. Той няма да възлага персонални задачи и се надява асът на Черно море Александър Александров-Кривия да играе в името на добрия футбол.

Акулите се оттеглиха на режим в Поморие от петък. От групата за мача в неделя със сигурност отпадат невъзстановените Пламен Крумов, Дуду и Георги Божилов, както и Георги Чиликов, който се присъедини в последния момент към тима.

Първи капитан на Черноморец - Бургас  ще бъде Траян Дянков, а негов евентуален заместник – Николай Кръстев. Съставът на новия съвет на футболистите, който беше въведен от Балъков през пролетта, ще бъде избран след мача с „Локомотив” /Пд/ от 2-рия кръг на А група


Прочетено: 3855 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Гараж на село Цвят на череша с пчели Фонтанът на площад Стилът на знаменитостите Ремонтира носачи BMW pepta Бургас Бургас-моста Балчик Журналистка Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development