Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мариела Нейкова представи хитовата си книга “Ангелизация” в Несебър



10 Август 2009, Понеделник



По покана на Община Несебър и лично на кмета на града г-н Николай Димитров, на 6 август пред местната общественост беше представена хитовата книга “Ангелизация”. Това е четвъртата спирка от мини турнето, с което авторката, известна още и като PR на голяма част от звездите в родния шоубизнес гостува по градовете, за да популяризира книгата си.

По покана на Община Несебър и лично на кмета на града г-н Николай Димитров, на 6 август пред местната общественост беше представена хитовата книга “Ангелизация”.
       Това е четвъртата спирка от мини турнето, с което авторката, известна още и като PR на голяма част от звездите в родния шоубизнес  гостува по градовете, за да популяризира книгата си.
        Още с появата си на книжния пазар, в навечерието на най-светлия празник за българската писменост и култура 24 май, “Ангелизация” беше определена от критиката за явление в съвременната българската литература. Книгата бързо набра скорост и се радва на огромен читателски интерес и рекордни продажби.. Нейни запалени фенове са както най-известните родни топ модели и красавици, така и голяма част от политическия и културния елит на страната.
                “Ангелизация” е една различна книга! Книга, която разбива стандартите за поезия и разпалва бързо страстите и въображението на читателя, демонстрирайки собствения неподражаем стил на авторката, стил, който мнозина намират за провокативен и дори-скандален. Езикът на Мариела на места е разговорен, на места жаргонен, с цел поезията ѝ да бъде достъпна и приятна за  колкото се може по-голям кръг читатели. Някои от стихотворенията в нея дори са притчоподобни, като тези, включени в раздела “Стари приказки на нов глас”, където например може да разберете “Как грозното патенце не се превърна в красив бял лебед”, “Как Змеят си намери Ламя за жена”, да прочетете повече за “Дългото завръщане на Човека към Животното”и защо и как се стигна до “Цървул-изация” на българската нация.
         Благодарение на неподправената и разтърсваща искреност на авторката,  в“Ангелизация” блесва цялата палитра на човешката душа, разпъвана стихийно между ада и рая, между омразата и любовта, между земното и небесното. Книгата ви увлича още от първата си страница, забавлява ви до края си, карайки ви да се смеете от все сърце и ви разплаква, точно когато не очаквате!
           Авторът на рецензията към стихосбирката Теньо Гогов, познат ни като сценарист в “Шоуто на Слави”  обобщава  книгата така:
         “Уважаеми хора, никога не четете тази книга! Рискувате после цял живот 3D киното да ви се струва тъпо”.
     Стихотворение на Мариела Нейкова вече намери своето място  в "Антология на българската любовна лирика", нареждайки се до най-известните имена на родни поетеси като Блага Димитрова и Елисавета Багряна. 
     Представянето на книгата в Несебър уважиха освен представители на местния културен и бизнес елит, така и  куп известни личности, между които Мисис България Ралица Тодорова, Мисис България Галакси Галина Димитрова , Мистър България Лъчезар Иванов, водещата от телевизия “Планета” Петя Григорова и много други.



Ангелизация

Ангелизация

Ангелизация

Ангелизация
Прочетено: 6308 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Американски Кокили за Строители Божидара -спокойствие в морската градина Spirit of Burgas Флора Бургас 2009 Източнокатолическата черква МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Кавказка иглика Южен парк Spirit of Burgas Aerogara Byrgas HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО витраж4
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development