Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мариела Нейкова представи хитовата си книга “Ангелизация” в Несебър



10 Август 2009, Понеделник



По покана на Община Несебър и лично на кмета на града г-н Николай Димитров, на 6 август пред местната общественост беше представена хитовата книга “Ангелизация”. Това е четвъртата спирка от мини турнето, с което авторката, известна още и като PR на голяма част от звездите в родния шоубизнес гостува по градовете, за да популяризира книгата си.

По покана на Община Несебър и лично на кмета на града г-н Николай Димитров, на 6 август пред местната общественост беше представена хитовата книга “Ангелизация”.
       Това е четвъртата спирка от мини турнето, с което авторката, известна още и като PR на голяма част от звездите в родния шоубизнес  гостува по градовете, за да популяризира книгата си.
        Още с появата си на книжния пазар, в навечерието на най-светлия празник за българската писменост и култура 24 май, “Ангелизация” беше определена от критиката за явление в съвременната българската литература. Книгата бързо набра скорост и се радва на огромен читателски интерес и рекордни продажби.. Нейни запалени фенове са както най-известните родни топ модели и красавици, така и голяма част от политическия и културния елит на страната.
                “Ангелизация” е една различна книга! Книга, която разбива стандартите за поезия и разпалва бързо страстите и въображението на читателя, демонстрирайки собствения неподражаем стил на авторката, стил, който мнозина намират за провокативен и дори-скандален. Езикът на Мариела на места е разговорен, на места жаргонен, с цел поезията ѝ да бъде достъпна и приятна за  колкото се може по-голям кръг читатели. Някои от стихотворенията в нея дори са притчоподобни, като тези, включени в раздела “Стари приказки на нов глас”, където например може да разберете “Как грозното патенце не се превърна в красив бял лебед”, “Как Змеят си намери Ламя за жена”, да прочетете повече за “Дългото завръщане на Човека към Животното”и защо и как се стигна до “Цървул-изация” на българската нация.
         Благодарение на неподправената и разтърсваща искреност на авторката,  в“Ангелизация” блесва цялата палитра на човешката душа, разпъвана стихийно между ада и рая, между омразата и любовта, между земното и небесното. Книгата ви увлича още от първата си страница, забавлява ви до края си, карайки ви да се смеете от все сърце и ви разплаква, точно когато не очаквате!
           Авторът на рецензията към стихосбирката Теньо Гогов, познат ни като сценарист в “Шоуто на Слави”  обобщава  книгата така:
         “Уважаеми хора, никога не четете тази книга! Рискувате после цял живот 3D киното да ви се струва тъпо”.
     Стихотворение на Мариела Нейкова вече намери своето място  в "Антология на българската любовна лирика", нареждайки се до най-известните имена на родни поетеси като Блага Димитрова и Елисавета Багряна. 
     Представянето на книгата в Несебър уважиха освен представители на местния културен и бизнес елит, така и  куп известни личности, между които Мисис България Ралица Тодорова, Мисис България Галакси Галина Димитрова , Мистър България Лъчезар Иванов, водещата от телевизия “Планета” Петя Григорова и много други.



Ангелизация

Ангелизация

Ангелизация

Ангелизация
Прочетено: 6412 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Синята пеперудка Българско село Флора Бургас 2009 камини всичко за отопланието Международен Семинар на фризьорите София Стена Финансова помощ за бедните пепита Странджанска гора xx
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development