Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Концерт с песни на любими наши композитори ще гледат бургазлии



12 Август 2009, Сряда



Едни от най-големите и любими български композитори Тончо Русев, Стефан Димитров и Стефан Диомов ще зарадват бургаската публика с общ концерт. Това стана ясно днес /11 август/ на пресконференция с участието на Стефан Диомов, Тони Димитрова, Тони Димчева – ПР на „Стефкос мюзик” и директорът на общинска дирекция „Култура, маркетинг и връзки с обществеността” Весела Йорданова.

Едни  от най-големите и любими български композитори Тончо Русев, Стефан Димитров и Стефан Диомов ще зарадват бургаската публика с общ концерт. Това стана ясно днес /11 август/ на пресконференция с участието на Стефан Диомов, Тони Димитрова, Тони Димчева – ПР на Стефкос мюзик и директорът на общинска дирекция Култура, маркетинг и връзки с обществеността Весела Йорданова.
Концертът, който ще се проведе под мотото Стига омраза! Да опитаме с любов, ще бъде на 17 август /понеделник/ от 20.00 часа в Летния театър на Бургас. Празникът на мелодичната песен, чийто организатор е Община Бургас, ще продължи повече от 2 часа.
Участие в него ще вземат едни от най-популярните и обичани наши изпълнители – Васил Найденов, Йорданка Христова, Богдана Карадочева, Ваня Костова, Тони Димитрова, Катя Филипова и вокална формация 5-те сезона. Те ще изпълнят голяма част от песните, превърнали се в любими на няколко поколения българи.
По  време на срещата бе отбелязано, че бургазлии трябва да са горди с това, че двама от академиците на забавната музика – Тончо Русев и Стефан Диомов, са от Бургас.
Стефан  Диомов разказа, че водещ на концерта ще бъде Йорданка Христова, а изпълнителите ще бъдат разпределени символично в три песенни отбора. В 1-я отбор ще видим Стефан Димитров, Богдана Карадочева и Васил Найденов, 2-я отбор на Тончо Русев ще бъде представен от Йорданка Христов, Васил Найденов, Ваня Костова и Катя Филипова, а в отбора на Стефан Диомов ще бъдат Тони Димитрова, Ваня Костова и 5-те сезона.
В края на концерта за най-активните и  пеещи зрители ще има изненади, обяви още Стефан Диомов.
Хората, които са ни помогнали в тази нелека професия имат право поне на един концерт, в който аплодисментите да бъдат  само за тях, заяви в края на пресконференцията бургаската певица Тони Димитрова.
Билетите  за концерта ще се продават на касата на ДТ Адриана Будевска /в градинката до Общината/ с цена от 5, 10 и 15 лв. 


Прочетено: 4268 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Кавказка иглика Южен парк ograda pepi Етнографски Музей БУРГАС Слънчоглед Машините на Леонардо Жреци на музите 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development