Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Красимир Балъков: Ако продължаваме да играем така, съвсем скоро ще има много повече хора на стадиона



18 Август 2009, Вторник



Такъв мач може да радва не само нас, но и всички бургазлии. Искам да отправя комплименти към всички момчета, коментира с нескрито удовлетворение, мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков.

Такъв мач може да радва не само нас, но и всички бургазлии. Искам да отправя  комплименти към всички момчета, коментира с нескрито удовлетворение, мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков.

     Той добави още, че е много доволен  от факта, че при изравнителния гол  на гостите, неговите играчи са успели да се успокоят, и с постоянство  и мъжество, да се върнат в мача и заслужено да стигнат до победата.

     Старши  треньорът не пропусна да похвали  Мишел Платини за страхотните  попадения, доброто включване на Матиас Морис, както и сърцатата  игра на Цветомир Цонков.

     Той допълни, че всички момчета са в добро  здраве и отбеляза, че тримата контузени – Божилов, Дуду и Чиликов от утре са плътно с отбора.

     До  следващият мач „акулите” ще имат по една тренировка на ден, предимно за възстановяване след емоционалния двубой.


Прочетено: 2532 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цъфнали череши pepi Бургас Отровни гъби Конкурс прическа Бургас 2009 Казан за топло Известен Созополски профил европейка Неизмазана тухлена селска къща Мебелна Фабрика ДИЕЗ отбор
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development