Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Нова тежка катастрофа край Бургас



20 Август 2009, Четвъртък



На 20.08.т.г. около 12.15 ч. по пътя Бургас – Сарафово в района на сервиз “Ситроен” възниква пътен инцидент между л.а. “Рено 19”, с бургаска регистрация, управляван от 62 годишния К.С. от Бургас и л.а. “Пежо партнер”, със софийска регистрация, управляван от 28 годишния К.П. от Поморие. Причина за инцидента е неспазване на предимство при наличие на пътен знак от страна на водачът на л.а. “Рено”, който излиза на главния път от странично разклонение, отнемайки предимството на правомерно движещия се от Сарафово към Бургас лек автомобил “Пежо”, който блъска “Реното” странично в двете леви врати.

 На 20.08.т.г. около 12.15 ч. по пътя Бургас –  Сарафово в района на сервиз “Ситроен”  възниква пътен инцидент между л.а. “Рено 19”, с бургаска регистрация, управляван от 62 годишния К.С. от Бургас и л.а. “Пежо партнер”, със софийска регистрация, управляван от 28 годишния К.П. от Поморие. Причина за инцидента е неспазване на предимство при наличие на пътен знак от страна на водачът на л.а. “Рено”, който излиза на главния път от странично разклонение, отнемайки предимството на правомерно движещия се от Сарафово към Бургас лек автомобил “Пежо”, който блъска “Реното” странично в двете леви врати.

     От  инцидента в бургаската болница  са откарани : водачът на “Реното”, съпругата му – Ж.С., 57 годишна, 10 годишния им внук – К.С., и тримата от Бургас и семейството Б.Ч., 55 годишен и К.Ч., 53 годишна, и двамата от Чепеларе. В резултат на получените травми в болницата почиват – К.С. и Б.Ч., а съпругите им и детето са настанени за лечение / ЖVС. Е получила контузия на гръдния кош, но е без опасност за живота, К.Ч. е получила фрактура на таза, но е без опасност за живота, а 10 годишния К.С. е с контузия на гърдите и корема и фрактура на лявата подбедрица, без опасност за живота/.

     Водачът на л.а. “Пежо партнер” е изпробван с дрегер за наличие на алкохол в кръвта, който е дал отрицателен резултат. Взета му е и кръвна проба за химичен анализ.

     Припомняме, че последната тежка катастрофа в  Бургас бе с дата 15.08.т.г., когато 31 годишния Владо Айранов от Бургас, управлявайки л.а. “Алфа ромео”, с бургаска регистрация, поради движение с превишена скорост и употреба на алкохол, премина през разделителния пояс между двете платна на бул. «Тодор Александров» и уби на място пътуващите в л.а. “Фолксваген голф”, с бургаска регистрация трима души / майка и дъщеря, съответно на 44 и 26 години и 24 годишния водач/. 


Прочетено: 4766 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Община Бургас Тухлена селска къща сградата на Общината Връзка камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ singing in the rain :))) Фонтанът на Гиацинт Париж - моста на Александър 3-ти Калиакра Странджа през есента
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development