Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ВЕНЕТА РАЙКОВА ВЕЧЕ Е ВЕНЕТА РАЙКОВА-ГЕОРГИЕВА20 Август 2009, ЧетвъртъкСлед дългата лятна ваканция екипът на телевизионния таблоид „Горещо” кипи от енергия и вече подготвя изненади за зрителите през новия шести сезон на предаването.

След  дългата лятна ваканция екипът на телевизионния таблоид „Горещо” кипи от енергия и вече подготвя изненади за зрителите през новия шести сезон на предаването.

     От  новия сезон водещата на „Горещо” вече ще се изписва Венета Райкова-Георгиева. Още преди четири години след тайната си сватба с Тихомир Георгиев водещата промени името си, а преди няколко месеца стана и щастлива майка на син, който също носи фамилията Георгиев. Затова семейство Георгиеви ще бъдат много щастливи, ако в материалите, в които се споменава името на Венета Райкова тя бъде изписвана и с фамилията си по мъж – Георгиева.

     През  шестия си телевизионен сезон „Горещо” ще радва зрителите си с нови рубрики, мистика и окултизъм, голяма динамика и нестандартен прочит на новините около българския хайлайф и живота на хората, от които всички се интересуваме, а както винаги неудобните въпроси ще се задават от първо лице като право на запитания е да не отговоряJ

     Екипът ни се надява искрено да продължи с вас съвместната ни работа и през новия сезон на „Горещо”. На разположение сме за допълнителна информация.


Прочетено: 3830 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Известен Созополски профил Бургас, ФЛОРА 2009 Първа копка Долно Езерово Флора Бургас 2009 Елена газ 2 Небе флора 2008 отбор красиви по всяко време съботно кафе ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development