Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Дубльорите отстъпиха с 0:2 при визитата си на „Локо” /Пд/



21 Август 2009, Петък



„Черноморец-Бургас” отстъпи с 0:2 като гост на „Локомотив” /Пд/ в мач от 2-рия кръг на първенството в дублиращата група. Двубоят се игра на помощния терен на стадион „Лаута”. Младите „акули” /съставът е изграден от юноши старша възраст/ бяха подсилени с вратаря Пламен Колев и защитникът Георги Терзиев от първия състав и докато те бяха на терена нулевият резултат се запази. На почивката обаче Терзиев напусна, а Колев, който имаше отлични спасявания, беше сменен принудително четвърт час преди края.

„Черноморец-Бургас”  отстъпи с 0:2 като гост на „Локомотив” /Пд/ в мач от 2-рия кръг на първенството в дублиращата група. Двубоят  се игра на помощния терен на стадион „Лаута”. Младите „акули” /съставът е изграден от юноши старша възраст/ бяха подсилени с вратаря Пламен Колев и защитникът Георги Терзиев от първия състав и докато те бяха на терена нулевият резултат се запази. На почивката обаче Терзиев напусна, а Колев, който имаше отлични спасявания, беше сменен принудително четвърт час преди края.

     Домакините  бяха включили в стартовата си 11-орка 8 футболисти от първия състав. Те поведоха в 58-ата минута от спорна дузпа, реализирана  от Ангел Йошев, а пет минути преди края Емил Стоев удвои след грешка на резервния вратар Ник Дашев.

     Черноморци  имаха своите положения за гол, но пропуски направиха Костадин Янов, Живко Петков, Крум Стоянов и Мирослав Радев.

     В следващия, 3-ти, кръг от първенството на дублиращата група „Черноморец - Бургас” приема „Берое” на стадион „Лазур” в неделя /23 август/ от 18 ч. В този мач младите „акули” ще бъдат подсилени с повече резерви от представителния мъжки състав.


Прочетено: 2128 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Несебър Pepi Залив край Созопол kupi dari Ето го Немо бункер Американски Кокили за Строители витраж2 аз pepi Четвърти рожден ден Море,земя, въздух
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development