Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Акулите” тренираха в деня на мача с „Берое”



21 Август 2009, Петък



Кратка тонизираща тренировка направиха тази сутрин играчите на „Черноморец – Бургас” преди двубоя с „Берое”. Водени от своя наставник Красимир Балъков и неговите помощници, те се разходиха из алеите на старозагорските минерални бани. В края на заниманието играчите вдигнаха темпото и пробягаха няколко километра.

 Кратка  тонизираща тренировка направиха тази сутрин играчите на „Черноморец –  Бургас” преди двубоя с „Берое”. Водени от своя наставник Красимир Балъков и неговите помощници, те се разходиха из алеите на старозагорските минерални бани. В края на заниманието играчите вдигнаха темпото и пробягаха няколко километра.

      Всички  в отбора са здрави и очакват двубоя със старозагорския тим, по-късно  днес. След продължително лечение на контузия в тима се завърна Георги Божилов. Наказание от един мач изтърпя Нилтон Кардосо, който също очаква  двубоя с домакините. Поради различни причини в Бургас останаха Марсио Нуньо и Енис Хайри. Дуду и Георги Чиликов пък ще играят в неделя за дублиращия отбор на „акулите”. Очаква се в двубоя с втория тим на „Берое” в Бургас, да вземат участие и други играчи, които не попаднаха в групата за мача днес.

     Условията, които предоставя комплексът, където е отседнал отбора на „Черноморец  – Бургас” са отлични. Играчите имат възможност да почиват, сред китната  планинска  природа и да се концентрират за предстоящия важен двубой.  

     По  предварителна информация на стадиона под Аязмото се очаква да пристигне и група от фенове на „акулите”, които ще поддържат отбора в трудния мач срещу домакините. 



Черноморец, Бургас,

Черноморец, Бургас,
Прочетено: 2809 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Старото пристанище Мой хороший знакомый из Бургаса Кафе Карамел Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Spirit of Burgas pepi улична картина Парк в Бургас, Младежки дом Флора Бургас 2009 Изгрев От моста в Слънчев Бряг Връзка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development