Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Хроника н аразкритите престъпления



28 Август 2009, Петък



служители, Районно управление, Приморско, Поморие, Бургас, кражба, криминално проявен, иззети, престъпната дейност, извършена кражба, кражби, канабис, Несебър, задържани, досъдебно, оперативно-издирвателните, извършители,

На 27.08.т.г. служители от Районно управление на МВР - Приморско са провели специализирана полицейска операция за продажба на стоки, носещи търговски марки без съгласието на притежателя им. От два търговски обекта, намиращи се в Приморско са иззети общо 1 300 артикула, носещи марките «Адидас», «Найк», «Пума», «Дизел» и др. По случаите са образувани досъдебни производства.

      За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 24 годишната Е.Ц. от Поморие - 1.95 промила, 33 годишния М.Ф. от Айтос - 1.41 промила и 38 год. .Т. от Поморие - 1.33 промила.

      На 26.08.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражбата на златен синджир, тежащ около 12 грама, на стойност 330 лева, собственост на 44 годишен мъж от Бургас - това е : криминално проявения М.А., 37 годишен от кв. «Победа», Бургас. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 26.08.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на кражбата на портмоне, съдържащо лични документи и сумата от 19 лева, собственост на 71 годишен бургазлия - това е : 46 годишния М.А. от Бургас. Откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по установяване и документиране на престъпната дейност на лицето продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

      На 27.08.т.г. около 01.10 ч. в Приморския парк служители при Зонално жандармерийско управление - Бургас задържат непосредствено след извършена кражба криминално проявения Д.Г., 41 годишен от Ямбол / без постоянен адрес/. Д.Г. е извършил кражба на 12 бутилки вино и 5 бутилки бира от хладилна витрина на ресторант «Черният принц». Д.Г. е задържан със заповед за срок до 24 часа, а отнетите вещи са иззети. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас.

      На 27.08.т.г. служители от Пето Районно управление на МВР - Бургас са установили извършителя на две кражби на мобилни телефони - това е : 18 годишния Е.Г. от Бургас. Установено е, че Е.Г. е извършил следните кражби :

      - на 12.08.т.г. от спасителен пост на плажната ивица в кв. «Сарафово» е извършил кражба на мобилен телефон

      - на 19.08.т.г. от спортно игрище в к/с «Изгрев» е извършил кражба на мобилен телефон

      Е.Г. е задържан за срок от 24 часа. Работата по документиране на престъпната дейност на лицето продължава.

      На 27.08.т.г. служители от Районно управление на МВР - Средец са открили в частен двор на къща в града, собственост на 26 годишния В.С. две храстовидни растения, с височина съответно 1,65 м. и 1,45 м., със силно развита листна маса, реагирали при извършения полеви тест на канабис. Работата по случая продължава.

      На 27.08.т.г. около 22.00 ч. при извършване на полицейска проверка в Ахтопол на л.а. «Опел», със софийска регистрация, управляван от 29 год. З.З. от Ахтопол, е открито бяло прахообразно вещество, реагирало при направения полеви тест на амфетамин / общото количество на намереното наркотично вещество е около 10 грама/. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Царево.

      На 27.08.т.г. около 21.15 ч. при обход на района в борова гора в местността «Свети Илия» между Свети влас и в.с. «Елените», полицейски служители на Районно управление на МВР - Несебър са спрели за проверка две лица със съмнително поведение, носещи общо 14 пластмасови туби от по 10 литра. Установено е, че това са 35 годишните Г.Г. и Ж.Г., и двамата от Несебър. В близост до мъжете е открита брезентова ръкавица, съдържаща зелени листа, наподобяващи канабис. При оглед на района, където е извършена проверката на мъжете, в боровата гора са открити засадени шест растения с височина 120 см., наподобяващи канабис. Растенията са взети за анализ, а мъжете са задържани в Районно управление на МВР - Несебър за срок до 24 часа.

      На 26.08.т.г. около 16.00 ч. в Пето Районно управление на МВР -  Бургас е получено съобщение за нанесени щети по частна къща, намираща се на ул. «Лазурна» в кв. «Сарафово», собственост на 63 годишен мъж. Установено е, че са счупени стъклата на четири стъклопакета на къщата. От проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Пето Районно управление на МВР -  Бургас е констатирано, че извършител на деянието е криминално проявения М.С., 73 годишен от кв. «Сарафово». По случая е образувано досъдебно производство.

      На 19.08.т.г. от паркиран в местността «Иракли» л.а. «Нисан Х-Трайъл», със софийска регистрация, е извършена кражба на чантичка с документи и сумата от 1 000 лв., собственост на 45 годишен мъж от София - на 26.08.т.г. в резултат на оперативно-издирвателните мероприятия, предприети от служители на Полицейски участък - Обзор са установени и задържани извършителите на кражбата - това са : 17 год. Н.А. и криминално проявения Д.В., 33 годишен, и двамата от Поморие. Установено е, че Н.А. и Д.В. са извършили кражба и на два сака с дрехи, козметика и електроника, съхранявани в купето на л.а. «Крайслер Круизър», със софийска регистрация, паркиран отново в местността «Иракли». Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

      На 26.08.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР -  Бургас са установили извършителя на кражбата на сумата от 80 лева и лични документи от таксиметров автомобил, паркиран в кв. «Победа» - това е : криминално проявения С.А., 35 годишен от същия квартал. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР -  Бургас.

      На 26.08.т.г. служители от Първо Районно управление на МВР -  Бургас са установили извършителя на кражбата на сумата от 2 800 лв. от л.а. «Форд», с бургаска регистрация, паркиран на бул. «Стефан Стамболов» - това е : непълнолетно момиче от Бургас. Откраднатата парична сума е намерена и върната на собственика. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР -  Бургас.

      На 21.08.т.г. във Второ Районно управление на МВР -  Бургас е образувано досъдебно производство за това, че на 20/21.08.т.г., чрез изкривяване на предната дясна врата и огъване рамката на стъклото е проникнато в купето на л.а. «Пежо 306», с хасковска регистрация, паркиран в близост до бл. 54 в к-с «Братя Миладинови», като е отнет СД плеър на обща стойност 200 лв. От проведените оперативно-издирвателните мероприятия от служители на Второ Районно управление на МВР -  Бургас съвместно със служители на сектор БНТЛ при ОД МВР Бургас са установени и задържани извършителите на деянието : това са : криминално проявения Ц.Я., 22 годишен от с. Атия, общ. Созопол и Н.Н., 21 годишен от с. Черноморец. Отнетата вещ е намерена и предадена на собственика. Установено е, че двамата младежи са извършители на пет идентични кражби на територията на Бургас - част от вещите - предмет на престъпленията са намерени и иззети. Работата по документиране престъпната дейност на лицата продължава.

 



Прочетено: 3675 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
оферта заем Конкурс прическа Бургас 2009 фонтанът на площада Детски къщи Teddys house Конкур глазами зрителя Предлагаме инкубатори за люпене на яйца камини Преминаването забранено! моите цветя Почистваща фирма Варна Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development