Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ръководството на „Черноморец – Бургас” финализира сделката с ЦСКА за бразилския нападател Мишел Платини



01 Септември 2009, Вторник



Мишел Платини вече е играч на ЦСКА. По този повод клубното ръководството на „Черноморец – Бургас” направи изявление пред клубния сайт

Мишел Платини вече е играч на ЦСКА. По този повод клубното ръководството  на „Черноморец – Бургас” направи изявление пред клубния сайт, в него се казва:

      - Изключително сме доволни от  извършения трансфер на Мишел  Платини в ЦСКА. Сделката, която  приключи е много добра за  нас от всяка гледна точка.  Тя носи значителни позитиви  за нашия клуб - нещо повече  тя е такава и за другите две страни в нея. 

           Искаме да се обърнем  към  нашите фенове, за които Мишел  бе един от любимците им. След  решението на БФС, за намаляване  на броя на чужденците, играещи  в България в края на предишното  първенство от страни извън Европейския съюз от 5 на 3, ние се оказахме с вързани ръце. След 1 януари не можехме да подписваме и да продължаваме договори  и рискувахме да се разделим с Мишел, на когото договорът свършваше през 2010 година. 

      Уверяваме всички, които обичат отбора на „Черноморец –Бургас”, че тази сделка е изключително добре гарантирана финансово, а решението е най-доброто и носи редица позитиви за нашия клуб.

 

      Подобно е и положението с младия ни състезател Георги Божилов, който бе преотстъпен на „Локомотив” Пловдив. Срока за преотстъпване е до края на есенния полусезон, след което ние ще водим разговори за бъдещето на Жоро. Най-доброто за него сега е той да играе постоянно. По този начин ние помагаме на нашия футболист да се развива по най-добрия начин.

      Двата трансфера, осъществени днес са етап от нашата дългосрочна програмна  стратегия за развитието на футбола  в „Черноморец – Бургас”. 


Прочетено: 2826 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi ПОЛКОВНИКА честит рожден ден Списание Влъхвите Pepi Мебелна Фабрика ДИЕЗ Бургас, ФЛОРА 2009 Бургас, ФЛОРА 2008 Фрагмент от сграда в Бургас най-приятното място за релакс лека вечер Кокили за Строителите-супер НОВО!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development