Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ръководството на „Черноморец – Бургас” финализира сделката с ЦСКА за бразилския нападател Мишел Платини



01 Септември 2009, Вторник



Мишел Платини вече е играч на ЦСКА. По този повод клубното ръководството на „Черноморец – Бургас” направи изявление пред клубния сайт

Мишел Платини вече е играч на ЦСКА. По този повод клубното ръководството  на „Черноморец – Бургас” направи изявление пред клубния сайт, в него се казва:

      - Изключително сме доволни от  извършения трансфер на Мишел  Платини в ЦСКА. Сделката, която  приключи е много добра за  нас от всяка гледна точка.  Тя носи значителни позитиви  за нашия клуб - нещо повече  тя е такава и за другите две страни в нея. 

           Искаме да се обърнем  към  нашите фенове, за които Мишел  бе един от любимците им. След  решението на БФС, за намаляване  на броя на чужденците, играещи  в България в края на предишното  първенство от страни извън Европейския съюз от 5 на 3, ние се оказахме с вързани ръце. След 1 януари не можехме да подписваме и да продължаваме договори  и рискувахме да се разделим с Мишел, на когото договорът свършваше през 2010 година. 

      Уверяваме всички, които обичат отбора на „Черноморец –Бургас”, че тази сделка е изключително добре гарантирана финансово, а решението е най-доброто и носи редица позитиви за нашия клуб.

 

      Подобно е и положението с младия ни състезател Георги Божилов, който бе преотстъпен на „Локомотив” Пловдив. Срока за преотстъпване е до края на есенния полусезон, след което ние ще водим разговори за бъдещето на Жоро. Най-доброто за него сега е той да играе постоянно. По този начин ние помагаме на нашия футболист да се развива по най-добрия начин.

      Двата трансфера, осъществени днес са етап от нашата дългосрочна програмна  стратегия за развитието на футбола  в „Черноморец – Бургас”. 


Прочетено: 2842 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Раковини във въздуха HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Кокили за Строители!!! Най-тъжната ми снимка... Залез Бургас, Флора 2008 Конкур глазами зрителя Бургаският мост през 2011 г. Община Бургас централна градска тоалетна Аз с майка и татко
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development