Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

20% намаление на всички стоки* по случай петия си рожден ден подарява Практикер на своите клиенти



01 Септември 2009, Вторник



На 17 септември 2009 г. веригата Практикер отбелязва 5 години присъствие на българския пазар. След откриването на девет хипермаркета на територията на страната за по-малко от четири години, Практикер продължава да държи лидерски позиции в сектора „Направи си сам”.

На 17 септември 2009 г. веригата Практикер отбелязва 5 години присъствие на българския пазар. След откриването на девет хипермаркета на територията на страната за по-малко от четири години, Практикер продължава да държи лидерски позиции в сектора „Направи си сам”.

По повод  своя пети рожден ден една от най-успешните вериги за строителни материали у нас реши да подари на своите клиенти една пета отстъпка от цената на всички стоки в магазините на Практикер. 

„До момента  не е имало подобно намаление  на абсолютно всички артикули в нито един от нашите хипермаркети, нито в тези на нашите конкуренти. Дълго време планирахме да изненадаме своите посетители и решихме, че след като ставаме на 5 години, ще подарим 1/5 от цената на всяка една стока в деветте ни магазина.”, каза новият Генерален директор на Практиер Мартин Клебш и добави, че до края на месец септември клиентите могат да очакват още приятни изненади.

Празничните цени на Практикер ще са актуални във  всички девет обекта на веригата от 8.30 сутринта на 31 август до 21.00 ч. на 9 септември. 

„Това е една отлична възможност нашите клиенти да осъществят своите идеи за домашен уют на най-ниските цени през месец септември. Нашата цел продължава да бъде да убедим своите клиенти, че ремонтните дейности могат да бъдат лесна и приятна дейност на ниска цена и високо качество.”, заяви по повод стартиращото намаление господин Клебш. В Практикер посетителите на магазините могат да направят своя избор за дома сред изобилие от над 50 000 артикула, множество услуги за улеснение на клиента, съвети и демонстрации на живо. 

Практикер е  познат на своите клиенти като компетентен, атрактивен и надежден партньор в  следните области: Строителство; Бои, Домакински и декоративни стоки за дома; Инструменти  „Направи си сам“ и автомобилни  аксесоари; Санитарен фаянс; Електротехника и електроника; Градински, къмпинг и сезонни стоки; Дървен материал и мебели. 
 

* Намалението не важи за закупени стоки, които вече са намалени или се предлагат на промоционални цени.


Прочетено: 3153 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жреци на музите 2009 1 KST Bourgas 1975 дъга Александропулис, юни.2007 Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Великолепието на Париж от Бутик Южен парк Източнокатолическата черква Един кафето ми
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development