Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Легендата Comics клуб отваря врати на 26 септември



Ключови думи: топ-диджей, парти,
08 Септември 2009, Вторник



Един от най-старите клубове за електронна музика в България е готов отново да посрещне феновете на клубния звук с обновен интериор и богата програма, целяща да задоволи всеки вкус. Специален гост на откриващото парти на 26 септември ще бъде турския топ-диджей и продуцент Ahmet Sendil, номиниран от Beatport за “най-добър минимал артист на 2008-а”, и водещ в популярното радио FG.

Култовото варненско заведение открива новия сезон с турския топ-диджей Ahmet Sendil.


Един от най-старите  клубове за електронна музика в България е готов отново да посрещне феновете на клубния звук с обновен интериор и богата програма, целяща да задоволи всеки вкус. Специален гост на откриващото парти на 26 септември ще бъде турския топ-диджей и продуцент Ahmet Sendil, номиниран от Beatport за “най-добър минимал артист на 2008-а”, и водещ в популярното радио FG.


Програмата  на клуба през новия сезон ще бъде менажирана от агенция Renesanz, a част от потвърдените до края на годината артисти са Eddie Richards, DJ Food, Tarkan, Ismael Rivas, Asad Rizvi, Cardo, Sergio Fernandez, Kanio и Uto Karem. Съботите ще бъдат ориентирани към динамичното парти звучене, а петъците ще са посветени на традиционния за клуба deep и jazzy house.


Освежената  обстановка на Comics все така излъчва традиционния за мястото уют, а за допълнителния комфорт на посетителите вече ще се грижи и фейсконтрол.


За актуална информация и коментари относно  клуба и неговата програма може да посетите www.myspace.com/comicsclub.



Прочетено: 3516 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ученички бургаска среща Кръст за Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 wellcome to bourgas Димитър Николов Конкурс прическа Бургас 2009 Бургаският кей Републиканска след ремонта pepi КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС 3
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development