Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас



08 Септември 2009, Вторник



С официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас - Главен инспектор Милен Димитров стартира обичайната «голяма» оперативка при Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов. Пред присъстващите зам. кметове, териториални директори и кметове на съставни селища, директори на дирекции, началници на отдели и представители на фирмите, с които Община Бургас е в партньорски взаимоотношения - «Титан», «Бургас бус», «Бургаски пазари», «Бургас цвет» и др., главен инспектор Милен Димитров оповести вижданията си за по-голяма ефективност в борбата с битовите престъпления и организираната престъпност. Подчертано бе желанието му по подадените от гражданите жалби и сигнали да има обратна връзка, като се следи процеса на отработването им и се дава обратна информация на жалбоподателите. Изрично бе упомената важността за изграждането на механизъм за взаимодействие с местната власт и кметовете в по-малките населени места, за да знаят те на кого да се обадят в тежък момент, когато имат необходимост. Желанието на Областния полицейски директор е да се върне усещането в хората, че полицията е в услуга на обществото, а не е репресивен апарат. Официалното представяне бе предшествано от неформална среща с Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов, на която бе изразена категоричната готовност местната власт да подкрепи полицейските служители при изпълнение на служебните им ангажименти. Обсъдени бяха най-наболелите проблеми на Бургаска община, касаещи както полицията, така и местната власт, като се набелязаха конкретни мерки, по които да стартират съвместни дейности. В работен дух бе и посещението при Областния управител на Бургаска област - г-н Константин Гребенаров, с когото също се проведоха разговори, касаещи преките и най-належащи полицейски действия, свързани с проверка финансирането на международни проекти, изпълнявани на местна територия, екипния принцип на работа между МВР и ДАНС, добрата кооординация с прокурорите от различните звена, както и повишаване на доверието в служителите на реда. Г-н Гребенаров изрази безрезервната си подкрепа към действията на Директорът на ОДМВР -Бургас - Милен Димитров, като се ангажира и лично да съдейства при решаването на важни за Бургаски регион проблеми - напр. пътния трафик.

С  официално представяне на новоназначения Директор на Областна дирекция на МВР Бургас - Главен инспектор Милен Димитров стартира обичайната «голяма» оперативка при Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов. Пред присъстващите зам. кметове, териториални директори и кметове на съставни селища, директори на дирекции, началници на отдели и представители на фирмите, с които Община Бургас е в партньорски взаимоотношения - «Титан», «Бургас бус», «Бургаски пазари», «Бургас цвет» и др., главен инспектор Милен Димитров оповести вижданията си за по-голяма ефективност в борбата с битовите престъпления и организираната престъпност. Подчертано бе желанието му по подадените от гражданите жалби и сигнали да има обратна връзка, като се следи процеса на отработването им и се дава обратна информация на жалбоподателите. Изрично бе упомената важността за изграждането на механизъм за взаимодействие с местната власт и кметовете в по-малките населени места, за да знаят те на кого да се обадят в тежък момент, когато имат необходимост. Желанието на Областния полицейски директор е да се върне усещането в хората, че полицията е в услуга на обществото, а не е репресивен апарат.

      Официалното представяне бе предшествано от неформална среща с Кмета на Община Бургас - г-н Димитър Николов, на която бе изразена категоричната готовност местната власт да подкрепи полицейските служители при изпълнение на служебните им ангажименти. Обсъдени бяха най-наболелите проблеми на Бургаска община, касаещи както полицията, така и местната власт, като се набелязаха конкретни мерки, по които да стартират съвместни дейности.

      В работен дух бе и посещението при Областния управител на Бургаска област - г-н Константин Гребенаров, с когото също се проведоха разговори, касаещи преките и най-належащи полицейски действия, свързани с проверка финансирането на международни проекти, изпълнявани на местна територия, екипния принцип на работа между МВР и ДАНС, добрата кооординация с прокурорите от различните звена, както и повишаване на доверието в служителите на реда. Г-н Гребенаров изрази безрезервната си подкрепа към действията на Директорът на ОДМВР -Бургас - Милен Димитров, като се ангажира и лично да съдейства при решаването на важни за Бургаски регион проблеми - напр. пътния трафик. 




Директор на Областна дирекция на МВР Бургас

Директор на Областна дирекция на МВР Бургас
Прочетено: 3988 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ВИК УСЛУГИ БУРГАС Конкурс прическа Бургас 2009 Близо до жп гарата МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Летния театър на Бургас HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Инкубатори за люпене на яйца Театър за драма. опера и балет, Бургас. Бургас, ФЛОРА 2009 бургаска среща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development