Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

НАЙ-МАЛКИЯ И МОЩЕН АДАПТОР В СВЕТА ПОКАЗВАТ НА ЕСЕННИЯ ПАНАИР09 Септември 2009, СрядаНай-малкият и същевременно най-мощен адаптор в света е сред новостите, които ще бъдат показани на Есенния панаир в Пловдив. Само 70 грама тежи уредът, а размерите му са 55 х 35 х 25 милиметра. Той е произведен и представен от тайванската компания “Saga Power Industrial”.

Най-малкият и същевременно най-мощен адаптор в света е сред новостите, които ще бъдат показани на Есенния панаир в Пловдив. Само 70 грама тежи уредът, а размерите му са 55 х 35 х 25 милиметра. Той е произведен и представен от тайванската компания “Saga Power Industrial”.

Миниатюрният адаптор е един от 15-те продукта - иновации от световен мащаб, които ще експонират изложителите на Международния технически панаир от 28 септември до 3 октомври. В него се включват фирми от 44 държави, а страна партньор е Унгария. Официални участия са заявили общо 13 държави – освен Унгария, това са: Австрия, Аржентина, Гърция, Италия, Китайски Тайпе, Република Корея, Полша, Русия, Словакия, Турция, Чехия, Република  Южна Африка. Колективни участия ще имат компании от Германия, Полша, Сърбия и Чехия чрез индустриално-търговски камари и панаирни организатори.

Сред световните новости е универсален модул за диагностика на автомобили, който „сканира”  отделните блокове, открива нередности и грешки, помага в ремонта и сервизното обслужване. Уредът бързо  се пренастройва от диагностика към търсене на повреди, а работата с него е улеснена от  опростено опериране с тач скрийн.  Произведен е от германската компания „Роберт Бош”, представя го нейният български клон.

Мълниеотвод, предназначени за сгради, изискващи висока степен на защита, ще демонстрира „Hakel Trade”-Чехия. Той е подходящ за болници, банки, станции на мобилни оператори, електроцентрали, сгради за контрол на въздушния трафик на летищата и всякакви други обекти, където съществува риск от експлозия.

Българската следа в новостите от световен мащаб са високоефективните слънчеви системи на „Вито – Илин Младенов”. Това са колектори, използващи енергията на слънцето, за различни видове котли  и термосифонни бойлери.


Прочетено: 3071 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ най-приятното място за релакс ФОН сградата на Общината Заслон в местност Силкосия камини всичко за отопланието Конкур глазами зрителя Ремонтира носачи BMW Алёша. 9 мая 2015 года Фонтанът на
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development