Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Черноморец-Бургас” се готви за битка в Мездра



11 Септември 2009, Петък



„В Мездра ни чака мач на характерите, мъжки мач. Нееднократно казах на момчетата да се готвят за битка. От спортно-техническа гледна точка не се притеснявам, защото имаме добри футболисти, но борбата ще бъде много сериозна. Важно ще бъде и кой ще надделее в психологически план”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А” група. В 5-тия кръг „акулите” гостуват на „Локомотив” /Мз/ на 12 септември /събота/ от 17 ч.

 „В  Мездра ни чака мач на характерите, мъжки мач. Нееднократно казах на момчетата да се готвят за битка. От спортно-техническа гледна точка не се притеснявам, защото имаме добри  футболисти, но борбата ще бъде много сериозна. Важно ще бъде и кой ще надделее в психологически план”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А” група. В 5-тия кръг „акулите” гостуват на „Локомотив” /Мз/ на 12 септември /събота/ от 17 ч.

     Балъков определи двубоя още като възлов и  решаващ за неговия тим след постигнатите 3 победи и 1 равенство от началото на шампионата. Заради важността на изхода бургазлии заминаха за Мездра не един, а два дни преди срещата. Те поеха на път с клубния автобус в ранния следобяд в четвъртък. Здравословни проблеми извадиха от групата Орлин Старокин /заразен от шарка/, Адриан Фернандес /травма в коляното/ и Матиас Морис /болки в кръста/. Извън списъка с 18-те играчи останаха също третият вратар Пламен Колев и Шенер Ремзи. След изтърпяно наказание в състава се завръща капитанът Траян Дянков.

     Травмите  на Фернандес и Морис, както и  трансферът на Мишел Платини в  ЦСКА, намаляват опциите за избор  на изпълнители в атаката. За титуляри се конкурират Георги Чиликов, Мартин Тошев и Адалтон Дуду. Първите двама имат сериозни шансове да започнат в стартовата 11-орка. Най-вероятно заместник на Старокин по левия фланг на защитата ще бъде сърбинът Александър Стоймирович. Той беше изпробван на тази позиция в контролата със „Спартак” /Вн/ и остави добри впечатления.

     „Тимът  от Мездра разполага с опитни футболисти и на собствен терен играе компактно  и агресивно. Всеки противник, който  не му се противопостави по същия начин, може да изпита затруднения. За нас е добре, че Предраг Пажин е наказан. Целта ни е както във всеки мач – да вземем 3 точки”, посочи Балъков.

     Мениджърът  на „акулите” опроверга категорично слуховете за преминаване на Старокин в ЦСКА. „След 31 август не може да се говори за трансфери. Освен това Орлин е един от най-добрите български футболисти и наш  клуб трудно може да го купи”, отсече плеймейкърът на славната Пенева чета.  


Прочетено: 2518 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Александропулис, юни.2007 Созопол Алекс Конкурс прическа Бургас 2009 http://rosengeorgiev.com морето в началото на новата година Флора Бургас 2009 Подводен свят В Несебър Парк в Бургас, Младежки дом централна градска тоалетна
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development