Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Балъков хвали възпитаниците си след разгрома в Мездра



Ключови думи: Черноморец-Бургас,
13 Септември 2009, Неделя



„Изключително съм доволен от футболистите, които спазиха всичките ми тактически указания”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на пресконференцията след разгрома с 5:0 в Мездра над местния „Локомотив”. „В началото и на двете полувремена вкарахме голове, които успокоиха играчите. След третия гол на Траян Дянков мачът свърши. Искам да отлича Дуду, който се включи отлично. Комплименти и за Чиликов. След триседмична специална подготовка той изигра мача на добро ниво, спечели много високи топки и само малшансът не му позволи да се разпише. Доказахме, че в атака имаме достойни изпълнители. Пак повтарям, че съм изключително доволен от трансфера на Мишел Платини в ЦСКА. В Мездра демонстрирахме, че конкуренцията в нападение ни води към добри резултати. Имаме достатъчно футболисти, които могат да бележат.

„Изключително съм доволен от футболистите, които  спазиха всичките ми тактически указания”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас”  Красимир Балъков на пресконференцията  след разгрома с 5:0 в Мездра над местния „Локомотив”. „В началото и на двете полувремена вкарахме голове, които успокоиха играчите. След третия гол на Траян Дянков мачът свърши. Искам да отлича Дуду, който се включи отлично. Комплименти и за Чиликов. След триседмична специална подготовка той изигра мача на добро ниво, спечели много високи топки и само малшансът не му позволи да се разпише. Доказахме, че в атака имаме достойни изпълнители. Пак повтарям, че съм изключително доволен от трансфера на Мишел Платини в ЦСКА. В Мездра демонстрирахме, че конкуренцията в нападение ни води към добри резултати. Имаме достатъчно футболисти, които могат да бележат.

     Забравяме мача в Мездра, сега най-важно е  да се подготвим добре за сблъсъка с „Пирин”, заключи мениджърът на „акулите”.

Благоевградчани „откраднаха” днес първи точки  на лидера ЦСКА, като завъшиха с него наравно – 0:0. Така „червените”  и „Черноморец-Бургас” са начело на „А” група с по 13 точки.

 



Прочетено: 2075 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2009 pepi Мото клуб Строеж с кран singing in the rain :))) Китен нощувки и квартири на ниски цени Духовности pepi ФАРА НА АХЕЛОЙ Арина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development