Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Кучешка прическа” се завръща по Animal Planet



12 Септември 2009, Събота



Търсенето на следващия "Кучешки фризьор на годината" започва на 25 септември от 22 часа със старта на втория сезон на поредицата "Кучешка прическа" по Animal Planet. Риалити състезанието изправя един срещу друг 12 от най-ентусиазираните и талантливи кучешки фризьори на Америка и подлага на изпитание тяхната страст, креативност и любов към животните.

Животинска  надпревара стратира по канала през септември 


9 септември  2009 г. - Търсенето на следващия "Кучешки фризьор на годината" започва на 25 септември от 22 часа със старта на втория сезон на поредицата "Кучешка прическа" по Animal Planet. Риалити състезанието изправя един срещу друг 12 от най-ентусиазираните и талантливи кучешки фризьори на Америка и подлага на изпитание тяхната страст, креативност и любов към животните.

Пред погледа  на Джей Родригес, състезателите ще покажат уменията си в бръсненето, подстригването и къпането на кучета, като работят индивидуално или в екип. Те ще трябва да създадат уникална визия на домашните любимци в първата "кучешка сватба", провеждана в шоуто, като превърнат неугледни кучета в шедьоври на изкуството.

Победителят в състезанието ще получи свой собствен мобилен фризьорски салон, чисто нов автомобил, 50 000 долара в брой и престижната титла „Кучешки фризьор на годината”.

Гледайте  как всеки един състезател се бори за възможността да стартира блестяща кариера и да промени живота си. Всеки от тези фризьори се смята за най-добрия в състезанието, но само един ще победи.

Ето кои ще бъдат и останалите премиери по Animal Planet до края на месец септември



Прочетено: 2942 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Красимир Балъков моите цветя ЛРД красиви по всяко време pepi Ученички Лилиум Странджа Синята пеперудка Пролет, кокичета
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development